Klub obiteljskih tvrtki
StoryEditor

Tatjana Divjak održala radionicu za članove Kluba

24. Ožujak 2016.
Piše:
lider.media

Za članove Liderova Kluba obiteljskih tvrtki danas je održana radionica na temu kako uspostaviti ravnotežu između poslovnog i privatnog u obiteljskoj tvrtki, koju je pod nazivom ‘Obitelj(sk)i posao‘ vodila Tatjana Divjak, najpoznatija hrvatska ‘lajfkočica‘.

Tatjana se coachingom profesionalno bavi već 12-tu godinu, nakon uspješne dugogodišnje karijere poduzetnice u marketingu i komunikacijama. Ponosna je na činjenicu da je jedna od prvih u zemlji i regiji koja je prepoznala vrijednost te metode bez koje se danas ne može zamisliti razvoj ljudskih potencijala u poslovnom okruženju.

Sudionici njezine današnje radionice imali su priliku čuti i usvojiti njezine preporuke kako postići ravnotežu poslovnog i privatnog, osobito kada se cilj ostvaruje u vlastitoj tvrtki i za vlastitu obitelj. Kako spoznati što je ono što nas ispunjava, kako postaviti plan koji vodi ispunjenju i kako održati ostvarenu ravnotežu unatoč izazovima kojima smo izloženi? Kako pri tome ne zakinuti niti sebe, niti svoju obitelj? Što za nas znači uspjeh i kako ga ostvariti, a da nam, kada jednog dana budemo podvukli crtu, ne bude žao propuštenog?

Odgovori na ta pitanja, naravno, nisu ni jednoznačni ni jednostavni, no sudionici Tatjanine radionice danas su napravili veliki korak prema njihovu otkrivanju.

19. travanj 2024 15:46