Klub obiteljskih tvrtki
StoryEditor

Teški razgovori: Kako drugoj strani reći ono što ne želi čuti?

22. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

Za članove Liderova Kluba obiteljskih tvrtki u četvrtak 24. rujna održavamo radionicu ‘Kako drugoj strani reći ono što ne želi čuti‘. Radionicu će održati profesorica psihologije i engleskog jezika, osnivačica tvrtki Creativa i Creativa test Jadranka Delač Hrupelj, a cilj je radionice poučiti polaznike vještinama koje pomažu kada se nađu u teškom razgovoru s drugim članovima obitelji u zajedničkom biznisu.

Profesorica Delač Hrupelj trenutno se bavi razvojem i obrazovanjem poslovnih ljudi u području primjenjene psihologije, ljudskih potencijala, poduzetništva i menadžmenta te pružanjem stručnih i konzultantskih usluga s područja strateškog mišljenja i oblikovanja, upravljanja ljudskim potencijalima, organizacijskog razvoja i razvoja poslovnih procesa za mala i srednje velika poduzeća.

Klub obiteljskih tvrtki zamišljen je kao dobrovoljna asocijacija koja za cilj ima unapređenje poslovanja firmi u obiteljskom vlasništvu kroz edukaciju, pomoć u rješavanju specifičnih problema te razmjenu znanja i iskustava. Klub obiteljskih tvrtki uz Lider kao glavnog osnivača podržavaju i partneri Adizes Southeast Europe te Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR).

Za sva pitanja vezana za Klub obiteljskih tvrtki javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

17. travanj 2024 19:51