Korona i biznis
24. srpanj 2019.

Širenje maloprodajne mreže: Gdje je INA otvorila dvije nove benzinske stanice

Nova benzinska stanica INA   
piše Nikolina Oršulić
nikolina.orsulic@lider.media
piše Nikolina Oršulić [email protected]

Ovime je Inina regionalna mreža dostigla brojku od 511 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj te susjednim zemljama Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. Samo ove godine otvoreno je 11 maloprodajnih mjesta: dva u Hrvatskoj, tri u Bosni i Hercegovini i šest u Crnoj Gori.

Maloprodajne poslovnice INA-e  svakoga dana posjeti više od 200.000 kupaca. Kompanija stratešku prednost gradi na kontinuiranom razvoju svoje maloprodajne mreže kroz širenje, kapitalna ulaganja u maloprodajna mjesta te unapređenje kvalitete usluga, ističu iz te kompanije.

„Ovo je samo nastavak provedbe naše strategije u kojoj su među najvažnijim ciljevima povećana ulaganja u usluge kupcima i maloprodaju te kontinuirana modernizacija maloprodajnih mjesta. INA Maloprodajni servisi su usmjereni na kupce i naš je temeljni cilj da budemo na usluzi. Ove godine povećali smo i mjesečna primanja svojim radnicima u maloprodaji, a najnovijim širenjima još jednom smo potvrdili svoju usredotočenost na rast i izvrsnost“, izjavio je v.d. operativnog direktora Usluga kupcima i maloprodaje Vlatko Dujanić.

INA u svojoj maloprodajnoj mreži, uz prodaju motornih goriva, pruža mogućnost opskrbe robom široke potrošnje te dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao što su autopraonice, autobarovi i restorani, a ponuda se redovito proširuje. Na Ininim maloprodajnim mjestima moguće je kupiti slovenske i mađarske vinjete, pokupiti paket, platiti račune te uz uslugu AirCash slati novac, platiti račune uz naknadu od 1,50 kunu, odigrati igre Hrvatske lutrije itd.  Tu je i gastro koncept Fresh Corner u čijem se jedinstvenom ambijentu nudi više vrsta bogatih sendviča pripravljenih na licu mjesta, svježi pekarski proizvodi, hamburgeri, hot-dog, juhe, topla jela, cijeđeni sokovi, smoothie, premium čajevi, kave i drugi proizvodi.

Na novim Ininim maloprodajnim mjestima u Svetoj Nedelji i Desincu, osim ponude Class goriva, koja odgovaraju strogim tehničkim zahtjevima europskih direktiva, automobilske industrije i zaštite okoliša, dostupna je i roba široke potrošnje.