Lidertrend
StoryEditor

Louis Vuitton ozbiljno zakoračio na tržište pametnih satova

09. Prosinac 2021.
Novu verziju, nazvanu Tambour Horizon Light Up, ljubitelji luksuza (i pametne tehnologije) moći će nabaviti od 7. siječnja

Da su u luksuznoj modnoj kući Louis Vuitton odlučili ozbiljno zakoračiti na tržište pametnih satova, potvrđuje vijest o izlasku novog modela Louis Vuitton Tambour Horizon satova. Nakon dvije godine otkad je Tambour Horizon doživio svjetsku premijeru, a kompanija najavila osvajanje tržišta kojem vladaju tehnološki, a ne modni brendovi, novu verziju, nazvanu Tambour Horizon Light Up, ljubitelji luksuza (i pametne tehnologije) moći će nabaviti od 7. siječnja.

Karakteristike smartwatcha

Baš kao i premijerni pametni satovi, novi LV Tambour Horizon preuzima dizajn dosadašnjih analognih satova modne kompanije, ali je mehanizam zamijenjen AMOLED ekranom. Kućište je presvučeno safirnim staklom, otpornim na ogrebotine i osjetljivim na dodir te opremljeno s 24 LED lampice koje su smještene ispod LV monograma. Uz pomoć tog pametnog sata, kupci mogu provjeravati svoj dnevni raspored, brojati korake, otkucaje srca, ali se i informirati o vremenu, zagađenju zraka i voditi dnevnik putovanja zahvaljujući značajki My Travel. Sat je kompatibilan s Apple, Android i Harmony operativnim sustavima.

19. travanj 2024 01:40