Lidertrend
StoryEditor

McDonald‘s Kina u restorane uvela – sobne bicikle

25. Prosinac 2021.
Gosti mogu sjesti na stolac/bicikl, nasloniti jelo na stolić koji je u razini njihovih prsa te odraditi mali trening prije ili nakon što se oslade McMenijem

Da nije TikToka i korisnika Cris13yu, svijet vjerojatno ne bi znao da je kineska podružnica fast-food diva McDonald's odlučila biti, da oprostite, ***bena i poštena. Naime, Cris13yu na društvenoj je platformi objavio sada već viralni video koji prikazuje goste McDonald'sovog restorana koji istovremeno jedu slasne burgere i – bicikliraju. Budući da je McDonald's od pamtivijeka, zajedno sa brendovima poput KFC-ija, Burger Kinga i sličnih, simbol za brzu, odnosno nezdravu prehranu, odlučili su promijeniti tu percepciju i dokazati kupcima da oni doista brinu o njihovom zdravlju.

Spajanje nespojivog

U mnogobrojne su restorane uveli zdravije alternative u jelovnike, ali zasad se samo u Kini može sjediti na stolcima koji su, zapravo, McDonald'sova verzija sobnih bicikli. Gosti tako mogu sjesti na stolac/bicikl, nasloniti jelo na stolić koji je u razini njihovih prsa te odraditi mali trening prije ili nakon što se oslade McMenijem. Video koji je objavio TikTok korisnik dosad je pregledan preko 32 milijuna puta, broji na tisuće komentara, ali i prijedloga korisnika kako, na sličan način kao McDonald's Kina, spojiti spojivo s nespojivim, odnosno nezdravu prehranu s treningom.

23. travanj 2024 17:44