Lidertrend
StoryEditor

Pjevač i modna ikona Harry Styles lansirao kozmetički brend - Pleasing

23. Studeni 2021.
Harry Styles
Styles je naglasio da osim što želi da kupci uživaju u kvalitetnim proizvodima, kozmetičkim brendom ima cilj srušiti mit o binarnoj egzistenciji

Gotovo svakog mjeseca globalna industrija ljepote bogatija je za jedan selebriti brend koji ima ambiciju postati novi Fenty ili Kylie Cosmetics. Ta dva brenda, u vlasništvu glazbene umjetnice Rihanne i reality zvijezde Kylie Jenner, premašila su vrijednost od milijardu dolara tako da odluka o tome da se zapliva beauty poduzetničkim vodama nije uopće bedasta, posebno ako slavni iza sebe ima oveću četu fanova. Nedavno se slavnim imenima koji su pokrenuli vlastitu kozmetičku kompaniju pridružio i veliki miljenik generacije Z, glazbenik Harry Styles. Prošlog je tjedna lansirao brend Pleasing te ga predstavio u zimskom izdanju kultnog magazina Dazed čiju naslovnicu i krasi.

Stilska ikona

Pleasing je, kako ga je nazvao, 'životni brend' (life brand) koji zasad nudi lakove za nokte, serum te ulje za njegu očiju i usnica inspirirane biserima. Styles je naglasio da osim što želi da kupci uživaju u kvalitetnim proizvodima, brendom ima cilj srušiti mit o binarnoj egzistenciji. Namijenjen muškarcima i ženama, odnosno svima koji se usude uživati u život, brend je zapravo preslika umjetničkih i životnih vrijednosti svog vlasnika.

Harry Styles, nekadašnji član boy bend skupine One Direction, trenutno je jedan od najuzbudljivijih mladih glazbenika koji propituje mnoge kulturološke norme i ruši rodne barijere. Taj veliki miljenik ženskog (a i muškog) dijela publike proglašen je jednom od najvećih stilskih ikona posljednjeg desetljeća; njegov je stil uzbudljiv, drugačiji, on suvereno nosi muške kombinezone i ženske haljine, odijela i biserne ogrlice. Upravo zbog šarma i karizme, ali i rušenja granica u svijetu mode i ljepote, kozmetički brend Harryija Stylesa ima velike šanse postati i komercijalno uspješan. 

23. travanj 2024 19:31