24. lipanj 2020.

Savršeni ljetni komadi sniženi i do 60 posto u City Centeru One

City Center One   

Više nego ikada zaslužili ste bezbrižno ljeto uz puno zabave, kvalitetnog odmora, druženja i nezaboravnih uspomena. I sve to u fantastičnim modnim kombinacijama! A one su neodoljivo snižene u vašem City Centeru one!

Ove godine su velika ljetna sniženja u omiljenim trgovinama krenula ranije nego ikada; nemojte propustiti priliku da badiće, suknje, sandale, košulje, modne dodatke, gadgete, sitnice za dom i milijun drugih stvarčica kupite po odličnim, nižim cijenama.

Jednostavno je: prepustite se shopping užitku po cijenama sniženim 30, 40, 50 i sve do 60 posto u više od 450 trgovina najpoznatijih svjetskih i domaćih brendova u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split. Tu ćete pronaći baš sve što trebate po najpovoljnijim cijenama i napuniti vrećice fantastičnim ljetnim komadima.

Kao šećer na kraju shopping avanture u vašem City Centeru one uživajte u druženju uz ukusni ručak u nekom od brojnih restorana, uz finu kavu i najbolji sladoled u gradu.

A ako trebate modnu inspiraciju, stilske savjete i šalabahter s naj ljetnim trendovima posjetite City Mix&Match i pronađite najbolje kombinacije sa sniženja koje će vaše ljeto učiniti bezbrižnim, opuštenim i nezaboravnim.