Lidertrend
StoryEditor

Streaming servis FilmBox+ dosegao brojku od milijun pretplatnika

29. Listopad 2021.
Katalog servisa FilmBox+ podijeljen je na deset kanala koji na 12 jezika nude preko pet tisuća naslova, odnosno oko osam tisuća sati programa

Streaming servis FilmBox+ kompanije SPI International uspio je doseći milijun pretplatnika diljem svijeta. Od svog osnivanja u veljači ove godine do danas, usluga je integrirana s deset europskih operatera, a planiraju potpunu integraciju s platformama više od 700 operaterskih partnera diljem svijeta. Kako stoji u priopćenju iz kompanije, katalog servisa FilmBox+ podijeljen je na deset kanala koji na 12 jezika nude preko pet tisuća naslova, odnosno oko osam tisuća sati programa.

Vodeća filmska usluga

- Radimo danonoćno na nabavci novih, vrhunskih sadržaja velikih globalnih distributera koji obuhvaćaju sve žanrove, uključujući lokalne naslove za različite teritorije koje ćemo dodati našoj FilmBox+ streaming usluzi - rekao je Haymi Behar, glavni direktor marketinga u SPI International.

Osim planova integracije, SPI radi na poboljšanju streaming usluge FilmBox+ kako bi svojoj publici širom svijeta pružio vrhunsko iskustvo zabave, stoji u priopćenju. Najnovija poboljšanja uključuju sveobuhvatnu nadogradnju koja uključuje elemente dizajna i intuitivne značajke kojima je cilj poboljšati korisničko iskustvo na svim dostupnim zaslonima i uređajima. Inače, kompanija SPI International globalna je medijska kompanija koja upravlja portfeljom od 42 lineralna kanala i digitalnih usluga na šest kontinenata te s njima doseže ukupno 90 milijuna pretplatnika, dok je FilmBox je njihova vodeća filmska usluga. 

20. travanj 2024 10:40