Lidertrend
StoryEditor

U metaverzumu Fortnitea podignuta čuvena londonska O2 Arena

25. Lipanj 2021.
O2 Arena, London
U dvorani će se održati virtualni koncert britanskog benda Easy Life, a ako je suditi prema Epic Gamesu počinje nova era industrije zabave

The O2 Arena, višenamjenski stadion smješten u jugoistočnom dijelu Londona, dobio je i svoju virtualnu inačicu. Naime, kompanije Island Record, Epic Games i O2 udružile su snage i u metaverzumu Fortnitea izgradile tu najprometniju glazbenu dvoranu na svijetu po broju prodanih ulaznica.

Tjedan u Areni

Tijekom sljedećih tjedan dana, gameri mogu istražiti unutrašnjost O2 Arene, njene skrivene prostorije, backstage te po završetku izazova, otključavati ekskluzivne nagrade. Druženje gamera u virtualnoj areni završit će velikim koncertom britanskog indie benda Easy Life koji će za fanove Fortnitea izvesti šest pjesama s debitantskog albuma.

Nakon koncerta reperske zvijezde Travisa Scotta, ovo je drugi glazbeni koncert u metaverzumu Fortnitea i prvi nekog britanskog benda, a ako je suditi prema najavama iz Epic Gamesa industrija zabave se ozbiljno širi i u meta-svemir. Nova era počinje. 

20. travanj 2024 06:42