11. veljača 2021.

Za Valentinovo svoje voljene oduševite pravim pravcatim Rendesom!

Rendes Valentinovo   

Rendes je, kao što znate, stari zagrebački naziv za spoj ili čvenk, pa svi koji volite originalne i jedinstvene proizvode možete se vrlo lako  zaljubiti u čarobne artikle brenda Rendes. Dovoljno je doći na rendes i oduševiti ćete se ponudom ručno dekoriranih porculanskih proizvoda, kao i veselih čarapa s točkicama u specifičnim bojama.

image
Rendes Valentinovo
foto

Ako želite sa svojim voljenima uživati u različitosti i kreativnosti na vašem stolu možete sami kombinirati razne boje i dimenzije tanjura, zdjelica, pladnjeva, šalica za kavu i drugih dizajnerskih artikala. Svi proizvodi su visoke kvalitete, ručno dekorirani u Hrvatskoj s postojanim bojama i perivi u perilicama, zato su namijenjeni ne samo za domaćinstva već i za ugostiteljstvo.

Ljubitelji kave mogu naći veliki izbor šalica čiji oblik je dizajniran tako da šalica obogati ukus vašeg omiljenog napitka. Postoji i mogućnost personalizacije porculanskih proizvoda sukladno idejnim rješenjima kupaca.  

image
Rendes Valentinovo
foto

Mašta i kreativnost mladog tima daje prednost suradnji s domaćim partnerima, pa kontinuirano obogaćuju ponudu s novitetima i novim dekorima.

Ako želite razveseliti voljenu osobu odvedite je na rendes s proizvodima brenda Rendes i sigurno će naći lijepi poklon koji će je stalno podsjećati na ljubav!

Posjetite Rendesovu web trgovinu i razveselite svoje voljene!

Fotografije: Vedrana Orlović i Paulina Pusić