05. ožujak 2019.

10. Growww: Otvorene prijave za pripravnički program Growww 2019.

Otvorene su prijave za jubilarni deseti po redu natječaj Growww u sklopu kojeg INA zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Ove godine na natječaj se mogu prijaviti kandidati iz različitih područja: naftnog inženjerstva, geologije, kemijskog inženjerstva, ekonomije, elektrotehnike/informatike, strojarstva i građevine.

Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima. Tijekom jednogodišnjeg staža pred pripravnike se postavljaju izazovni poslovni ciljevi, a svakom Growww pripravniku dodijeljen je iskusni stručnjak – mentor uz čije vodstvo rješavaju poslovne zadatke i dostižu zadane ciljeve, dok kroz program poslovne edukacije stječu nova znanja i vještine s ciljem upoznavanja svih djelatnosti kompanije i širokog spektra poslovnih događanja, kao i Ininih rafinerijskih postrojenja i naftno - plinskih pogona.

- Zahvaljujući programu Growww INA je postala vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih – u proteklih 10 godina smo zaposlili gotovo 650 diplomanata. Veoma smo ponosni na ovaj strukturirani i jedinstveni pripravnički program u Hrvatskoj, o čijoj uspješnosti govori i visoka razina zadržavanja kadrova koji u INA Grupu dođu putem programa, koja iznosi oko 90%. Selekcija je zahtjevna i prolaze ju samo najbolji među najboljima, što je jedan od glavnih jamaca da najbolji kandidati dolaze upravo u Inu. Growww svakom pripravniku daje svakodnevne prilike da uče od mentora koji su iskusni zaposlenici Ine, a prilike za njihov 2/2 profesionalni razvoj bit će brojne te se nadamo kako će ih iskoristiti na pravi način i postati dio Ininog tima i nakon isteka pripravničkog staža, izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini.

Tijekom proteklog desetljeća Growww je kao vodeći program MOL Grupe stekao široko međunarodno priznanje i postao pravi zaštitni znak industrije. Od pokretanja programa na razini MOL Grupe 2007. godine, svake godine se prijavi oko 6000 tisuća kandidata, a zaposleno je više od 2000 talentiranih osoba iz cijelog svijeta.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se putem službene stranice prijave na natječaj do 28. travnja 2019.