Studentski Lider klub
StoryEditor

Daj i ti nekome šansu: Donirajte zdrave namirnice oboljelima od malignih bolesti

06. Ožujak 2019.

“Daj i ti nekome šansu“ humanitarni je projekt udruge eSTUDENT u kojem se svi studenti dobre volje i oni koji to žele, pozivaju na doniranje zdravih namirnica poput čajeva, meda, pekmeza, mlijeka na biljnoj bazi, čokoladnog mlijeka, prirodnih i gustih sokova te orašastih plodova za pomoć djeci i mladima oboljelima od malignih bolesti, u oporavku od terapije.

Sakupljanje ovih namirnica organizirano je od 11. do 15. ožujka na četiri lokacije u Zagrebu; Filozofskom fakultetu, Ekonomskom fakultetu, Učiteljskom fakultetu te na kampusu Borongaj svakim danom od 10 do 15 sati.

Većina će se prikupljenih namirnica donirati udruzi „Dajmo im šansu“ koja je osnovana s ciljem pomaganja djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, oboljelima od kroničnih i malignih bolesti, te samohranim roditeljima, dok će se drugi dio usmjeriti u iste svrhe nekoj od udruga kojima je također potrebna pomoć.

Cilj je ovakvih akcija humanitarnim radom povezati studente i osvijestiti mlade da mali čin dobrote znači puno onima koji imaju malo. Tim društveno odgovornog poslovanja sa sličnim je projektom prošle godine prikupio školski pribor za bolnicu Srebrnjak i udrugu „Krug ljubavi“ u akciji Nepotrebno je nekome potrebno“. Ponovno s veseljem pozivaju sva poduzeća, studente i mlade, ali i sve zainteresirane da malim prilogom pomognu onima kojima je najpotrebnije te zahvaljuju svima koji će na bilo koji način sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji!

18. travanj 2024 14:11