Studentski Lider klub
StoryEditor

Franck traži mlade pripravnike, prijavite se putem online natječaja

08. Veljača 2019.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ocWuNJy-_q8[/embed]

Franck putem online natječaja traži pripravnike koji će se na dvije godine pridružiti njegovom timu zaposlenika, nakon čega se najboljima pruža mogućnost daljnjeg razvoja karijere u kompaniji.

- Pokrenuli smo pripravnički program kako bismo pronašli mlade talente koji će postati dio naše obitelji i rasti zajedno s nama. Nudimo okruženje koje motivira, potiče i u kojem se različite ideje i pogledi na već uhodane stvari vrednuju, istaknuo je Ivan Artuković, direktor Francka.

Mladi koji se prijave na natječaj kroz dvije će godine rotacijom poslova upoznati različite aspekte poslovanja - od prodaje i marketinga do financija, lanca opskrbe i IT-a.

Na pripravništvo se mogu prijaviti svi koji su svoje akademsko zvanje stekli 2016./2017. ili 2017./2018. akademske godine iz područja ekonomije, prehrambene tehnologije i informatike. Također, program je usmjeren na mlade kandidate koji imaju manje od jedne godine iskustva.

Online natječaj je otvoren do 17. veljače 2019. godine, a svi zainteresirani mogu saznati više informacija i prijaviti se na službenoj Franck stranici za karijere.

23. travanj 2024 15:11