Studentski Lider klub
StoryEditor

Postani budući lider u turizmu uz stipendiju od 25,6 tisuća eura!

20. Ožujak 2021.
U suradnji s Valamar Rivierom RIT Croatia organizira natjecanje na kojem studenti mogu osvojiti punu stipendiju od 25.600 eura za američki studij Service Management – Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima. Dodjeljuje se i jedna stipendija od 19.200 eura te tri u iznosu od 12.800 eura

RIT Croatia i Valamar Riviera putem studentskog natjecanja podijelit će čak pet stipendija za četverogodišnji američki studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima koji se izvodi u Dubrovniku na engleskom jeziku i koji studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma. Dodjeljuje se jedna puna stipendija u iznosu od 25.600 eura, jedna od 19.200 eura te tri u iznosu od 12.800 eura.

Još neke prednosti

Osvajač glavne nagrade osvaja i prednost u programu 'RIT Global Scholar', zatim poziv za članstvo u međunarodnom udruženjm najboljih studenata na studijskim programima iz turističko-hotelijerskih smjerova 'Eta Sigma Delta' te prioritet zapošljavanja kod otvorenih studentskih poslova na RIT-u Croatia i kod poslodavca Valamar Riviere.
Sve što je potrebno napraviti je do 1. travnja ispuniti zadanu dokumentaciju i napisati jedan esej, a oni najbolji će u dva kruga razgovora dobiti te obećavajuće stipendije.

Sve što treba napraviti jest do 1. travnja ispuniti zadanu dokumentaciju i napisati esej. Najboljima slijede dva kruga razgovora nakon kojih će se odlučiti tko dobiva stipendiju

Hrvatska i američka diploma

– Ovo je natjecanje doista odlična prilika za sve mlade ljude koji se žele razvijati i izgrađivati karijeru u ovoj branši. Naša su iskustva sa studentima s RIT-a Croatia uvijek iznimno pozitivna. Već doista dugi niz godina surađujemo s RIT-om Croatia na studentskim praksama. Nekoliko njegovih diplomanda preuzelo je i važne uloge u našim korporativnim funkcijama u marketingu, ljudskim potencijalima i hotelskim operacijama – izjavila je Tea Cergna, direktorica Odjela za razvoj ljudskih potencijala tvrtke Valamar Riviera.

Još je jedna iznimno pozitivna stvar u vezi s tim stipendijama i da su nastavni program i standardi studija usklađeni sa studijskim programom Hospitality and Tourism Management sveučilišta RIT koji se izvodi u SAD-u, što studentima omogućuje stjecanje hrvatske diplome, ali i američke.

20. travanj 2024 09:02