Studentski Lider klub
StoryEditor

Začini svoje studiranje, pristupi eSTUDENTu!

05. Listopad 2016.

S novom akademskom godinom koja kuca na vrata, započeo je i pristupni proces eSTUDENTa, studentske udruge koja okuplja studente različitih interesa, želja i ideja, a sve ih zajedno povezuje to da žele postati najbolji u onome što rade, steknu iskustvo kroz projekte, upoznaju zanimljive ljude i dobro se zabave. Potvrdu dobrog rada Udruge možete pronaći na web stranici eSTUDENTa, kao i na Facebook, Instagram i LinkedIn profilu.

Udruga ima mnoštvo ostvarenih projekata, partnerstva s najboljim poduzećima u Hrvatskoj i predivna iskustva vrijednih eSTUDENata. Moto ovogodišnjeg pristupnog procesa je „Začini svoje studiranje!“ Zašto baš „začini“? Zato što svaki student ima svoj posebni recept za studiranje u kojemu on dodaje stvari kojim će ga začiniti. Svaki student i studentica odlučuje o načinu na koji će učiniti i izvući ono najbolje iz studentskog života. Kombinacije mogu biti različite, a eSTUDENT ti nudi “začin” kojim će recept za uspjeh biti potpun.

To je kombinacija rada na različitim natjecanjima i projektima, druženje i upoznavanje novih ljudi, te nezaboravni partyji i teambuildizi. Na raspolaganju je mnoštvo timova, a svaki pojedinac otkrit će one koji se najbolje slažu s njegovim željama i ciljevima. Uz pozitivno ozračje koje vlada u eSTUDENT timovima, novi uspjesi i poznanstva čekaju na tebe!

Prijaviti se možete od 5.10. do 23.10. Studenti mogu ostaviti svoje podatke na web stranici Udruge i na mail primiti sve važne informacije o pristupnom procesu.

 

26. travanj 2024 16:31