06. veljača 2020.

8. HR Days konferencija: Zašto je ovo idealno vrijeme za rad u ljudskim potencijalima?

HR Days konferencija   

Manje od dva mjeseca dijeli nas od početka HR Days konferencije, najvećeg regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji portala MojPosao.

Osmu godinu zaredom domaćin konferencije je prekrasni Rovinj koji će na dva dana, 19. i 20. ožujka, okupiti HR zajednicu.

U Rovinj stiže 'Otac modernog HR-a'

U skladu s aktualnom situacijom na tržištu rada i trendovima u ‘svijetu’ ljudskih potencijala, konferencija će naglasak staviti na teme kao što su kreiranje vrijednosti, agilni HR i autentično vodstvo o kojima ćemo više doznati od renomiranih domaćih i stranih predavača.

Glavni govornik ovogodišnje konferencije je 'Otac modernog HR-a' Dave Ulrich, koji će nam pojasniti zašto je ovo 'idealan trenutak za rad u ljudskim potencijalima!'.

Pored Davea, svoje znanje i bogato radno iskustvo sa sudionicima konferencije će podijeliti:

  • Johan Driessens, jedan od najkreativnijih arhitekata poslovnog iskustva
  • Debra Corey, članica top 101 globalnih influencera u području angažiranosti zaposlenika
  • Riina Hellström, stručnjakinja za AGILE i razvoj organizacija
  • Blaire Palmer, svjetski autoritet u području promjena leadershipa
  • Ranko Rajović, Autor NTC sustava učenja

Okrugli stol, radionice i Najbolje HR prakse

Konferencija će i ove godine ponuditi interaktivne radionice u okviru kojih možete obogatiti vaše znanje i izbrusiti vještine, kao i okrugli stol o sveprisutnoj i nezaobilaznoj temi Employer brandinga.

image
HR Days konferencija

U skladu s tradicijom, drugog dana konferencije će biti dodijeljene nagrade za Najbolje HR prakse u protekloj godini. Priznanje je to predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima. 

Također, kako bi svi sudionici mogli na pravi način, svježi i odmorni, uživati u brojnim sadržajima koje nudi konferencija, organizirali smo Healthy morning aktivnosti – zabavno edukativne FIT radionice, satove joge, jutarnje masaže i radionice osobnog razvoja.

Naravno, niti ovaj put neće izostati naš legendarni HR Days party, koji garantira dobar provod do kasnih večernjih (ili ranih jutarnjih) sati i nezaboravna iskustva!

I zato, već danas rezervirajte svoje mjesto na 8. HR days konferenciji!

Partneri konferencije su Algebra i Hrvatski Telekom te sponzor Adacta.