Ukratko
StoryEditor

Addiko banka dobila globalno priznanja za poseban doprinos bezgotovinskom plaćanju  

15. Listopad 2019.
Adikko bank
‘Market Shaker Award 2019‘ za mirisnu i vertikalnu karticu Addiko banke

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila Market Shaker Award 2019 nagradu za poseban doprinos razvoju i promicanju bezgotovinskog plaćanja u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnoj razini Mastercard® je 2019. godine dodijelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg stupnja sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internetske kupnje’. Usto, prva je kartica s vertikalnim dizajnom.

- Iznimno smo ponosni na 'Market Shaker Award 2019 jedno od samo devet takvih priznanja dodijeljenih na svjetskoj razini, za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje Addiko banke, izjavila je Marija Bauer, direktorica Kartičnog poslovanja Addiko Grupe.

 

25. travanj 2024 15:20