Ukratko
StoryEditor

ASBIS Hrvatska podržava hrvatske proizvođače

21. Prosinac 2021.

ASBIS Hrvatska, jedan od vodećih distributera informatičke opreme, prošle je godine svoja financijska sredstva namjenjena za božićne poklone usmjerio u donaciju respiratora Općoj bolnici Zabok. Kroz zajedničku suradnju s ASBISOM, primjetili smo da su se i ove godine odlučili nastaviti u promišljenom i plemenitom duhu, te su za poklone svojim poslovnim partnerima, odlučili pokloniti vina i sireve isključivo hrvatskih proizvođača. A za slatke zalogaje, zadužili su Hedona čokolateriju iz Križevaca, osnovanu od strane Udruge osoba s invaliditetom.

Vinarija Dine, iz Blata s Korčule, obogatila je Asbisov poklon paket Syrah crnim vinima i Pošip bijelim vinima. Dok je naša, a svjetski poznata sirana Gligora probrala najbolje sireve u elegantnim pakiranjima, koji će izvrsno odgovarati odabranim vinima.

Da bi na kraju Asbisovi poslovni partneri zasladili svoje nepce, čokolaterija Hedona pobrinula se za proizvodnju ukusnih čokolada u posebnim pakiranjima s čestitkama, kako bi ovi poklon paketi imali lijepo i slatko zaokruženu priču.

ASBIS je za svoje brojne partnere, od široke ponude poklona, odabrao proizvode hrvatskih proizvođača kako bi time podržao njihov rad. A oni pozdravlja inicijativu ASBISA i naglašavaju važnost podrške hrvatskim proizvođačima, jer i male geste puno znače u njihovom radu.

Sigurni smo da ćemo i dogodine u ovo vrijeme reći – bravo ASBIS Hrvatska!

15. travanj 2024 05:09