Ukratko
StoryEditor

Autoškola ‘Danko‘ proslavila 22 godine rada

15. Veljača 2021.
Autoškola Danko Zagreb

Autoškola 'Danko' iz Zagreba proslavila je početkom drugog mjeseca impresivnih 22 godine rada i osposobljavanja vozača. S tridesetogodišnjim iskustvom vlasnik autoškole Danko Ovničević jedan je od šest vozača u autoškoli koji priprema mlade ali i stare vozače kako bi postali sigurni sudionici u prometu.

- Dugi niz godina staža i rada naše autoškole pokazao se kao najbolja preporuka za sve buduće vozače, pa mogu reći da su preporuke naših starih polaznika najbolji pokazatelj da radimo dobro i kvalitetno – kaže na početku vlasnik Ovničević i dodaje da je već toliko godina instruktor pa danas uči čak i djecu svojih bivših kandidata.

Upravo takav način, pouzdan i svevremenski ovoj je autoškoli osigurao da i u kriznim godinama svoje poslovanje vodi uredno i u pozitivi. Usprkos dvomjesečnom lockdownu kada autoškole nisu smjele raditi, posao se nesmetano, pa čak i ubrzano nastavio kada su ograničenja završila.

- Nakon dva mjeseca  lockdowna dogodilo se to da je mnogo ljudi 'navalilo' na autoškole, pa moram reći da zaista imamo puno posla što nas veseli. Svakako i dalje poštujemo sve epidemiološke mjere, kako na predavanjima tako i u samoj vožnji. Prije vožnje, mjerimo temperaturu, koristimo dezinficijense i maske, a nastavu, tj. predavanja smo prebacili online – kaže Ovničević

Predavanja se održavaju u setu od dva tjedna nakon kojih kandidati dolaze na testiranja. Testiranja su također u skladu s mjerama, pa se testiranja održavaju po nekoliko dana sa smanjenim brojem kandidata kako bi se pazilo na sigurnost predavača i kandidata.

- Mogu reći da se postotak prolaznosti na ispitima iz propisa čak i povećao od kada su predavanja online – kaže Ovničević i dodaje kako usprkos kriznim vremenima cijene polaganja ispita i vožnje nisu dirali, tj. ostale su iste kao i prije pandemije.

Autoškola "DANKO" nalazi se na Autobusnom kolodvoru Zagreb u blizini prometnog vježbališta Prisavlje. Autoškola u svojoj ponudi ima 6 vozila i daje polaznicima mogućnost biranja vozila po vlastitom izboru.

Naša autoškola ide na kvalitetu a ne kvantitetu. Sa šest vozila i instruktora sigurni smo da svim kandidatima možemo pružiti najbolje o sebe, u potpunosti im se posvetiti i što je i najvažnije, naučiti ih ponašanju i sigurnosti u prometu. Ovo je edukacija za cijeli život i treba ju odraditi kvalitetno – zaključuje vlasnik Danko Ovničević

19. travanj 2024 13:35