Ukratko
StoryEditor

Božić dolazi - Ideje za muške i ženske kozmetičke poklone

25. Studeni 2021.

Trebate inspiraciju za božićne poklone? Imamo čitavu hrpu ideja za poklone koje možete kupiti već sada. Od božićnih darova za žene, ideja za poklone za muškarce, pa čak i za onog prijatelja za kojeg je uvijek teško kupiti – nađi sve na jednom mjestu!

BOŽIĆNI POKLONI ZA MUŠKARCE

Iz našeg iskustva, ovo je definitivno najteža kategorija, stoga smo se potrudili kreirati listu koja će zasigurno oduševiti svakog muškarca. Pa, krenimo!

APIVITA TRIO MUŠKI SET

Set koji odiše decentnim mirisima kardamoma i propolisa kreiran je kako bi zadovoljio baš sve skincare potrebe pravog muškarca. Sastoji se od 2u1 gela za tuširanje, koji je ujedno i šampon jer, naravno, optimizirajmo muškarcu prostor u kupaonici, kreme protiv bora na licu i područja oko očiju jer i oni imaju problema sa starenjem kože, te crnog detox gela za čišćenje lica koji dubinski hidratizira i čisti lice.

LIERAC HOMME LINIJA

Kako bi zadovoljili posebne potrebe muške kože, Lieracovi stručnjaci su osmislili esencijalne proizvode za njegu muške kože 3 u 1: višenamjensku, ultra učinkovitu i ekstra-senzornu.Jednostavna i učinkovita rutina sastavljena od proizvoda za higijenu, brijanje i njegu lica koji pružaju posebno iskustvo osjetilima: svježe i lagane teksture, suptilnog muževnog mirisa s notama mandarine, lavande, aromatičnog bilja i ambera... Stoga da briga o muškoj koži postaje zadovoljstvo.

U novoj Lierac Homme liniji nalaze se gel za tuširanje, roll on dezodorans, pjena za brijanje, aftershave losion i anti-age fluid.

PHYTO 7 I 9 KREMA ZA BRADU

S obzirom na uspjeh PHYTO7 kreme, Patrick Ales kreirao je 20 godina poslije mlađu verziju jedne od najpopularnijih krema za kosu ikada.

Uz već poznatih 7 sastojaka (neven, čičak, kadulja, vrba, soja, ružmarin i bijeli sljez) dodao je makademiju i gospinu travu čija kombinacija hrani vlasi i intenzivno je njeguje. Ove dvije kreme idealne su za njegu brkova i brade!

MARVIS PASTA ZA ZUBE SA STALKOM

MARVIS su paste za zube koje su zaludile svijet. Svojim simpatičnim dizajnom i fantastičnim neobičnim okusima etablirale su se kao prva fashion pasta u svijetu. Dragom muškarcu koji voli neobične stvari možeš pokloniti MARVIS pastu za zube koja dolazi sa zanimljivim držačem koji će podignuti estetsku razinu u svakoj kupaonici.

BOŽIĆNI POKLONI ZA ŽENE

Kada kažu da je ženama komplicirano kupiti poklon – mi se ne slažemo. Donosimo naš best of božićnih poklona za žene da ti skratimo muke.

APIVITA QUEEN BEE SET S ROLLEROM

Rolleri za kožu su hit u skincare svijetu već duže vrijeme zbog benefita koje pružaju koži, a u setu APIVITE imaš priliku pokloniti svojoj omiljenoj ženi u životu fantastičnu prirodnu kremu protiv bora i roller za masažu lica.

image
foto Ivan Bruno Kelava

APIVITA BEE RADIANT TRIO ŽENSKI SET

Odlična ideja je i APIVITA Božićni set koji se sastoji od tri proizvoda: Apivita BEE RADIANT bogate kreme protiv starenja kože, APIVITA BEE RADIANT seruma za sjaj kože i protiv znakova umora i APIVITA kremaste pjene za čišćenje lica i očiju s maslinom i lavandom.

DR.BRANDT SKINCARE WISHLIST SET

Ovog Božića dr.BRANDT časti tebe! Predivan paket koji će apsolutno svima staviti osmijeh na lice možete kupiti već sada!

Nemoj više razmišljati jer dr.BRANDT stvara formule u svojim proizvodima koje imaju trenutni efekt. Osim toga, nemoj zaboraviti da uz dr.BRANDT više ne moramo ići u ordinaciju, 'pod nož' i igle jer sve tretmane možemo obaviti u udobnosti svog doma.


LIERAC HYDRAGENIST

Visoko hranjivi balzam za usne u obliku olovke za usne koji daje vizualno punije usne i sjajni efekt! Ovaj balzam za obnavljanje kože usana sadrži kompleks Hydra O² (minerali slični kisiku + hijaluronska kiselina + list vernonije + vitamin E) koji vlaži, oksigenira i obnavlja kožu. Sadrži i ružin vosak i shea maslac koji obnavljaju hidro-lipidnu barijeru.

GDJE KUPITI OVE BOŽIĆNE SETOVE?

APIVITA božićni setovi su dostupni u APIVITA Store-u u Gundulićevoj 9, na www.delmerion.hr, u Mullerima i ljekarnama diljem Hrvatske.

PHYTO asortiman možete pronaći na www.delmerion.hr, Mullerima i ljekarnama diljem Hrvatske.

Dr. BRANDT setovi su dostupni na www.delmerion.hr, Mullerima i ljekarnama diljem Hrvatske.

Lierac asortiman možete naći na www.delmerion.hr i u ljekarnama diljem Hrvatske.

19. travanj 2024 09:15