11. svibanj 2020.

cargo-partner: redovne zbirne linije željezničkog i kamionskog prijevoza

cargo-partner    

Zbog utjecaja koronavirusa na prometne kapacitete cargo-partner je prepoznao potrebu za atraktivnim i pouzdanim rješenjima uz koje je pripremio razne dodatne mogućnosti. Uvedene su dvije nove tjedne zbirne linije željezničkog prijevoza između Kine i Europe, kao i nova zbirna kamionska linija pet puta tjedno iz Turske za Hrvatsku.

Najvažnija prednost željezničkog prijevoza je vrijeme isporuke, što je posebno važno u trenutnoj situaciji epidemije koronavirusa. cargo-partnerove direktne zbirne željezničke linije na tjednoj bazi s tranzitnim vremenom od 14 dana izravno povezuju oba kontinenta uz osiguranu isporuku od vrata do vrata do bilo kojeg odredišta u Europi. Pošiljke je moguće preuzeti na cijelom području zapadne Europe koje je pokriveno gustom mrežom cargo-partnerovih hub-ova, a moderni GSM alati za praćenje osiguravaju transparentnost u cijelom lancu opskrbe.

Također važno za spomenuti je nova direktna kamionska zbirna linija pet puta tjedno između Istanbula i Zagreb. cargo-partnerovi uredi u Istanbulu, Mersinu, Bursi, Izmiru i Gaziantepu, uz suradnju turskih partnera omogućuju kupcima brzo i učinkovito logističko rješenje pet puta tjedno uz flotu od 250 kamiona i 4.000 m² utovarnog prostora u Istanbulu. Osigurana je usluga preuzimanje robe u slobodnoj zoni po zbirnim cijenama uz mogućnost carinjenja na vozilu s direktnom dostavom, te dodatne usluge sortiranja robe uz dostavu na više lokacija zahvaljujući gustoj mreži distributera. Potpuna transparentnost zajamčena je zahvaljujući online SPOT “Visibility & Colaboration” platformi.

cargo-partner vas poziva na RAIL webinar koju će se održati 14.05.2020. s početkom u 11:00h na temu prijevoza robe željeznicom iz Kine u Europu uz detalje vezne za regulative i restrikcije uvoza medicinske opreme. Sudjelovanje je besplatno, registraciju možete izvršiti klikom na link.

O cargo-partneru

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka s potpunom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski i željeznički prijevoz i skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca, tvrtka izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta.