Ukratko
StoryEditor

Depilhome - Rješenje za nju i za njega

08. Siječanj 2020.
Piše:
piše PROMO
Na mnoge dobrobiti laserske epilacije sve su manje imuni i pripadnici jačeg spola. Zašto se mučiti svakodnevnim brijanjem vrata, što nerijetko iritira kožu,, ili unedogled skraćivati dlake na leđima i prsima ako postoji sigurna i bezbolna laserska metoda

Dlake na licu i tijelu za mnoge su žene neprestana bitka. Otkad je Gillette plasirao prvu žensku britvicu, Milady Décolleté, 1915. godine, žene su bile ohrabrene misliti o dlakama na tijelu kao nečemu abnormalnom, nečemu čime bi se trebalo pozabaviti. I dok su one kroz povijest imale svoju popularnost, osobito tijekom 1960-ih i 1970-ih, glatka koža uvijek se vraćala u modu. Čak i plemeniti pokušaj Julije Roberts da oživi modu prirodnih dlaka ispod pazuha, na premijeri Notting Hilla 1999. godine nije uspio umanjiti našu predanost depilaciji.

Svjedoci smo promjena u trendovima i percepcijama ljudi oba spola te svih dobnih skupina, a vrijeme današnjice obilježeno je brigom oko fizičkog izleda više nego ikada ranije. Na mnoge dobrobiti laserske epilacije sve su manje imuni i pripadnici jačeg spola. Zašto se mučiti svakodnevnim brijanjem vrata, što nerijetko iritira kožu ostavljajući crvenilo, ili unedogled skračivati dlake na leđima i prsima ako postoji sigurna i bezbolna laserska metoda koja omogućava glatku kožu na duge staze?

Ni bolno ni štetno

Iako je laserska epilacija u nekim od najrazvijenijih zemalja vrlo popularna metoda, a centri koji pružaju tu uslugu mogu se naći na svakom koraku, u Hrvatkoj je ono tek na putu da postane popularna. Razlog tome krije se u cijenama tretmana koje su mnogim ljudima radi njihovih platežnih moći još uvijek nedostupne, nedovoljnoj informiranosti, odnosno zabludi o laserskoj epilaciji kao nečem bolnom i štetnom, opravdanom skepticizmu prouzrokovanom lošim rezultatima centara koje svoje IPL i slične usluge predstavljaju kao laserske tretmane i sl.

To su bili jedni od razloga koji su 2016.godine potaknuli otvorenje Depilhome centra na Zagrebačkom Ribnjaku, centra koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Uspješan model poslovanja Depilhomea, čija povijest seže davne 2006.godine kada je u Sevilli otvoren prvi centar te nekoliko godina kasnije i u Madridu, neminovno je rezultirao otvorenjem i drugog centra kod nas, u poslovnoj zgradi Green Gold u Zagrebu. Vrhunska oprema, dostupne cijene, česte atraktivne promocije, educirano i ljubazno osoblje, mogućnost besplatnih konzultacija i probnog tretmana glavni su razlozi neprekidno rastuće potražnje upravo za ovim renomiranim laserskim centrom.

Napredna tehnologija

Laserski uređaji Soprano XL, korišteni u Depilhome centrima, proizvedeni su od tvrtke Alma Lasers koja je apsolutni lider u globalnim inovacijama na područjima kirurških, medicinskih te estetskih uređaja te nudi visoko napredna rješenja za lasersko, svjetlosno, radiofrekvencijsko i ultrazvučno područje. Soprano XL je diodni laser namjenjen skoro svim tipovima kože, a tretmani se ne trebaju prekidati niti tijekom ljetnih mjeseci kada je koža preplanula.

Laser emitira svjetlost koju apsorbira pigment (melanin) u korijenu dlake. Svjetlosna energija se pretvara u toplinu koja oštećuje folikulu dlake što za posljedicu ima usporavanje ili onemogućavanje rasta nove dlake. SHR tehnologija, patentirana od tvrtke Alma lasers, djeluje tako da postupnim zagrijavanjem dermisa na temperaturu koja učinkovito oštećuje folikulu dlake, sprječava njihov ponovni rast istovremeno izbjegavajući ozljede okolnog tkiva. Visoka brzina ponavljanja kratkih impulsa prodire duboko u dermis, postižući visoku prosječnu snagu i terapeutski učinkovito nakupljanje topline, bez ikakvih bolova. 

Glatka koža na duge staze

Svilenkasto glatka koža, prevencija urastanja dlačica, dugotrajni rezultati, bezbolna sigurna i precizna alternativa čupanju, dugoročna ušteda vremena i novaca samo su neke od prednosti laserske epilacije koja podizanjem samopouzdanja oko fizičkog izgleda neupitno podiže i kvalitetu života. Naposlijetku, zar je potreban još koji razlog kako bi se donijela odluka o uklanjanju neželjenih dlačica na ovaj revolucionaran način?

19. travanj 2024 20:45