11. lipanj 2020.

Euroherc i Adriatic dodijelili novčane nagrade i atraktivne Golfove 8 u prvom kolu nagradnih igara ‘Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više‘

 foto Euroherc Osiguranje D.d. // Jerko Grubisic
piše PROMO
piše PROMO

Velike nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Kako biste sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikim nagradnim igrama osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na vjernosti.

U pet hrvatskih gradova, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Zagrebu, tijekom protekla dva tjedna Euroherc i Adriatic osiguranje uručili su 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada dobitnicima prvog kola nagradnih igara 'Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više', u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 15. veljače do 30. travnja ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.

image
foto Euroherc Osiguranje D.d. // Jerko Grubisic
---

Na zadnjoj dodjeli prvog kola, održanoj u utorak, 9. lipnja, u Zagrebu, dvadeset sretnih dobitnika preuzelo je po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivanih „osmica“, koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Sretni dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili kako police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu uistinu vrijede više.

Izvlačenja drugog, odnosno trećeg kola očekuju nas u rujnu 2020. godine i u siječnju 2021. godine, ponovno u Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Zagrebu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 20 Golfova 8 i 200 potrošačkih kartica Agram Banke.
Veliko finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, u kojem će dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, osvojiti i odvesti se u dva bogato opremljena VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

- U Eurohercu nam je iznimno važan partnerski odnos s osiguranicima, a upravo ovom nagradnom igrom željeli smo svim postojećim osiguranicima zahvaliti na vjernosti, a buduće pozvati da Euroherc biraju za svoga osigurateljnog partnera. Tako smo danas, na zadnjoj dodjeli nagrada prvog kola, dodijelili 10 potrošačkih kartica Agram banke i vozilo Golf 8, koje je otišlo u ruke sretnoj dobitnici Mariji Šarić iz Hrvatske Kostajnice, našoj dugogodišnjoj osiguranici. Do kraja godine čekaju nas još dva regionalna kola, a osiguranicima koji u ovom kolu nisu imali sreće poručujem da ih čeka veliko finalno izvlačenje u kojem mogu osvojiti glavnu nagradu VW Touareg te niz dodatnih, bogatih nagrada! Vidimo se ponovno u rujnu u Zagrebu na izvlačenju 2. kola velike nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“. Sretno svima i hvala vam što birate Euroherc osiguranje za svog partnera u sigurnosti - rekla je Božica Zlovolić, direktorica Podružnice Euroherc osiguranja u Sisku.

image
foto Euroherc Osiguranje D.d. // Jerko Grubisic
---

Direktor Podružnice Adriatic osiguranja u Zagrebu Boris Erkapić istaknuo je kako Adriatic osiguranje uvijek misli na svoje osiguranike.

- Uz kvalitetne police osiguranja za svoje osiguranike ove godine smo pripremili veliku nagradnu igru s iznimnim fondom nagrada. Svojim osiguranicima na taj način želimo zahvaliti na vjernosti i na tome što su nam povjerili brigu o svojoj sigurnosti. Čestitam našim osiguranicima, sretnim dobitnicima ovih novčanih nagrada i dobitniku ovog prelijepog novog Golfa 8, Antoniju Falici iz Ivančića. Nagradne igre idu dalje, očekuju nas još dva regionalna izvlačenja, te finalno izvlačenje u siječnju sljedeće godine, kada će se najsretniji osiguranik Adriatica odvesti u novom VW Touaregu, a uz to smo pripremili i niz drugih bogatih nagrada. Do tada sretno, i ne zaboravite, vaša polica u Adriaticu vrijedi više! - rekao je Erkapić.