30. listopad 2019.

Grayling primio nagradu Global SABRE Awards za Global Public Affairs Agency za 2019. godinu

gGayling Global public affars agency of the year   

Agencija Grayling osvojila je nagradu u kategoriji Global Public Affairs Agency za 2019. godinu. Nagrada je dodijeljena na gala događaju Global SABRE Awards, koji je održan u organizaciji Holmes Report u Watergate Hotelu u Washingtonu.

Graylingu je odano priznanje za rast poslovanja na području Public Affairsa, posebno u Europi, kao i za izgradnju strateških partnerstava na globalnoj razini, što nam je omogućilo pružanje vrhunskih rješenja nizu velikih međunarodnih klijenata.

-Iznimno smo ponosni i počašćeni primitkom ove prestižne nagrade - izjavio je Russell Patten, predsjednik za Public Affairs u agenciji Grayling.

- Naime, bez naših vrhunskih konzultanata te, naravno, klijenata danas ne bismo bili ovdje. Ovo je više od svega odraz kvalitete rada kojeg pružamo klijentima s fokusom na kvalitetno istraživanje, strateški uvid, jasno razumijevanje potreba naših klijenata te naše predanosti da win-win rješenja primjenjujemo na duže vremensko razdoblje - dodao je Patten

Kada je u pitanju lokalno tržište, bilo da se radi o Bruxellesu, Washingtonu, Singapuru ili Zagrebu, postaje sve ključnije biti dio globalne mreže te istovremeno ostati najbolji na lokalnoj razini. Možemo reći kako Grayling pruža uslugu tijekom cijelog dana!

-Stručnost i doseg naših timova pruža nenadmašnu vrijednost za naše klijente, koji se često suočavaju s izazovima koji nadilaze državne granice. Naša sposobnost koordiniranja kampanja na više tržišta istodobno znači da možemo biti puno više od zbroja naših dijelova -  izjavio je Ben Petter, direktor mreže koji nadgleda 11 ureda agencije Grayling u Srednjoj i istočnoj Europi.

Ranije ove godine Grayling je proglašen EMEA Public Affairs agencijom godine.  Europski Public Affairs timovi također su nagrađeni za kampanju godine povezanu s Brexitom (2018) i za PA agenciju godine(2016) u sklopu “Public Affairs Awards Europe”, jednog od najvažnijih događanja u kalendaru  Public Affairsa. Ured u Ujedinjenom Kraljevstvu također je osvojio nagradu za  Public Affairs agenciju godine u 2016.