Ukratko
StoryEditor

Investicijski fond KJK ušao u vlasničku strukturu Gumiimpexa kao većinski vlasnik

29. Listopad 2021.
Damir Kirić

U vlasničku strukturu Gumiimpexa kao većinski vlasnik ušao je investicijski fond KJK. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Poštovani poslovni partneri,

Želimo Vas obavijestiti da je realiziran ugovor o prodaji i prijenosu poslovnih udjela kojim je u vlasničku strukturu Gumiimpex-GRP d.o.o. kao većinski vlasnik pristupio investicijski fond KJK Fond III.

KJK Group je neovisni upravitelj ulaganjima u imovinu u vlasništvu zaposlenika, osnovan 2010. godine.

U ovom trenutku, KJK upravlja fondovima čija ukupna neto vrijednost imovine iznosi preko 600 milijuna eura, a u svoja ulaganja usmjerava na jugoistočnu Europu i baltičke zemlje.

Motivirani željom za dodatnim iskorakom na tržištu regije, obitelj Kirić vjeruje da će ova transakcija doprinijeti jačanju i razvoju društva te njegovu širenju.

Obitelj Kirić ostaje i dalje  suvlasnik u društvu te će zajedno s novim partnerom aktivno sudjelovati u upravljačkoj strukturi i vođenju poslova. Time se daje naglasak na kontinuitet u poslovanju u skladu s 50-godišnjom tradicijom te će Gumiimpex-GRP d.o.o. i dalje biti pouzdan partner svojim kupcima i dobavljačima.

Ova promjena u dijelu vlasničke strukture neće utjecati na našu buduću poslovnu suradnju, tako da Vama, kao našem cijenjenom poslovnom partneru, suradnja ostaje nepromijenjena.

Veselim se uspješnoj poslovnoj suradnji i ubuduće!

Gumiimpex-GRP d.o.o.

Damir Kirić, direktor"

20. travanj 2024 16:39