Ukratko
StoryEditor

Još šest dana do poslovnog susreta Industrija 4.0  

19. Rujan 2019.
Poslovni susret Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti 25.9.2019. u Zagrebu okuplja vodeće austrijske i hrvatske tvrtke i institucije na području digitalizacije

Prijavite se besplatno na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i saznajte sve o:

- EU-fondovima za nabavu digitalnih tehnologija i modernizaciju proizvodnje

- strategijama i projektima za digitalizaciju industrije hrvatskih državnih i znanstvenih institucija

- vrhunskim tehnologijama i rješenjima za industriju 4.0 austrijskih i hrvatskih tvrtki

Dogovorite B2B-sastanke s austrijskim izlagačima, uključite se u radionice o aktualnim temama Industrije 4.0 i razmijenite iskustva, znanja i tehnologije u sklopu networkinga.

Poslovni susret je namijenjen tvrtkama iz industrijskog i tehnološkog sektora, kao i institucijama i voditeljima projekata digitalizacije hrvatske industrije, kao i svim zainteresiranima za digitalne tehnologije i rješenja za pametne tvornice te njihovo financiranje putem EU-fondova. Cilj susreta je razmjena znanja, tehnologija i rješenja za Industriju 4.0 između austrijskih i hrvatskih tvrtki, kao i uspostavljanje poslovnih kontakata i suradnje na projektima digitalizacije hrvatskog gospodarstva.

Susret organizira Austrijski ured za vanjsku trgovinu u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Hrvatskom gospodarskom komorom, CroTechHub-om te vodećim fakultetima i institucijama na području digitalizacije i industrije.

Program Poslovnog susreta i sve relevantne informacije dostupne su na sljedećoj POVEZNICI.

Radujemo se Vašem odazivu!

25. travanj 2024 16:50