Ukratko
StoryEditor

Konferencija – Osobni razvoj kroz nova zanimanja i ISO certifikaciju

10. Siječanj 2020.
foto Getty Images/istockphoto
Piše:
piše PROMO

Prvi put u Hrvatskoj održat će se dvodnevna konferencija na temu 'Osobni razvoj kroz nova zanimanja, edukacije i ISO (International Organization for Standardization) certifikaciju'.

U Hotelu Academia u Zagrebu, 25. i 26. siječnja ovaj će edukativni događaj okupiti ljude iz struke i sve one koji bi željeli doznati više o važnosti posjedovanja osobnog ISO* certifikata, dobiti informacije o sistemsko-dinamičkim intervencijama i novim atraktivnim zanimanjima kojima se može postići poslovni i privatni uspjeh. Konferencija je namijenjena coachevima, business trenerima, psiholozima, psihoterapeutima, voditeljima ljudskih resursa, odgajateljima, prosvjetnim radnicima, ali i svima onima koji teže osobnom rastu i razvoju.

Radionice pod vodstvom stručnjaka

'Sistemsko-dinamičke intervencije' predstavit će prof. Babak Kaweh iz Beča, međunarodno priznati stručnjak na području savjetovanja i psihoterapije, ujedno i osnivač Instituta za edukaciju 'Životni i socijalni savjetnik', 'Zdravstveni pedagog' te drugih na ovome području relevantnih edukacija. Također, prof. Kaweh je i promicatelj te pokretač ISO standarda za osobnu certifikaciju ( ISO 17024 - Certifikacija osobnih sposobnosti, znanja, vještina i etike u ulozi: Certified Business Coach i Certified Business Trainer ) na svjetskoj razini.

Znanje koje će prof. Kaweh prenijeti sudionicima, koristi se unutar različitih domena, privatnih i poslovnih te pedagoških uz niz benefita za coacheve i savjetnike pri povećanju učinkovitosti u svom profesionalnom radu.

Radionicu 'Predstavljanje novih atraktivnih zanimanja' vodit će pak Dr. Nada Kaiser, psihoterapeutkinja (ECP i WCPC – europski i svjetski certifikat za psihoterapiju) i edukatorica na području psihičkog zdravlja i pedagogije, dipl. zdravstveni pedagog, dipl. socijalni pedagog, voditeljica centra za edukacije NLP & Coaching akademija.

Ona će predstaviti stručni program izobrazbe akreditiran od strane Austrijske gospodarske komore i Saveznog ministarstva za digitalizaciju i ekonomsku lokaciju. Riječ je izobrazbi jedinstvenoj u Europi te se smatra referentnom za savjetodavna zanimanja.

Prof. Kaweh i Dr. Kaiser održat će i niz predavanja, a oba dana na rasporedu su okrugli stolovi. Predstavljanje novih formalnih zanimanja Zdravstvena pedagogija i Životno socijalni savjetnik tema je okruglog stola prvoga dana konferencije, dok će se drugoga dana razgovarati o tome kako iskoristiti mogućnosti novih zanimanja i coaching djelatnost kao visokoškolski studij. Na samome kraju konferencije sudionike očekuje i iznenađenje.

Više o programu i kako se prijaviti, doznajte ovdje!

Svi oni koje se prijave do 10. siječnja, plaćaju nižu cijenu kotizacije, 500 kuna za oba dana ili pak 250 kuna za samo jedan. Redovna cijena iznosi 600 odnosno 300 kuna. 

*ISO certifikat predstavlja međunarodni standard kvalitete, koji podrazumijeva i osigurava poštivanje jasno određenih, definiranih standarda te pruža brojne prednosti kao što su: povećanje ostvarenih prihoda stjecanjem novih klijenata, povećanje konkurentnosti na tržištu, osigurava transparentnost u poslovanju u odnosu na konkurenciju, poboljšanje poslovnog imidža kroz osiguranje kvalitetno odrađenog posla, usklađenost sa zakonskom regulativom u slučaju sporova ili prigovora vezano uz nepažnju pri obavljanju posla (jedan od najčešćih argumenata nekih osiguravajućih društava za neplaćanje iznosa štete).  

 

13. travanj 2024 21:59