Korona i biznis
06. veljača 2020.

Kontinuirani rast Crowe Global mreže u 2019. godini

Crowe Global   

Crowe Global, osma najveća mreža revizorskih, poreznih i konzultantskih firmi, zabilježila je globalni prihod od 4,4 milijarde dolara u 2019. godini, s povećanjem od 3,5 posto (ne računajući utjecaj deviznog tečaja), te već osam godina kontinuirano raste.

Na regionalnoj bazi, najveći stupanj rasta prihoda dolazi iz Latinske Amerike, čiji je prihod porastao za 13 posto, prati je Afrika s 12 posto, Sjeverna Amerika s 8 posto i Europa sa 6 posto. Gledajući zemlje, najveći porast prihoda ostvaren je u Indoneziji (75 posto), Indiji (28 posto), Kanadi (14 posto) i Nizozemskoj (12 posto).

- Jako sam zadovoljan što kontinuirano ostvarujemo rast u zadnjih 12 mjeseci - rekao je David Mellor, CEO Crowe Globala.

- Volatilnost deviznog tečaja i nestabilni ekonomski uvjeti u određenim regijama rezultirali su za mnoge novim globalnim trgovinskim izazovima.

Crowe je osvojio brojne nagrade u nekoliko zemalja prošle godine, Mellor naglašava, uključujući i nagradu za jedno od najboljih mjesta za rad na Fortune listi '100 Najboljih kompanija za rad'.