Ukratko
StoryEditor

Kontroling Kognosko d.o.o. organizira uživo višemjesečnu edukaciju MSFI/HSFI za kontrolere i menadžere

01. Veljača 2021.

Uživo u terminu od 13.travnja do 8. lipnja 2021. godine i u trajanju od 70 sati. Predavanja su organizirana utorkom i četvrtkom od 17:00 do 21:00 sat u Kontroling centru Kognosko u Zagrebu.

Ova jedinstvena višemjesečna edukacija se ciljano na sažet, jednostavan, primjenjiv, ali istodobno stručan i precizan način bavi temama koje su prepoznate kao najznačajnije za razumijevanje standarda, te ih proučava sa stajališta kruga korisnika kojem se do sada gotovo i nije obraćalo - menadžera i kontrolera. Istodobno daje jedinstveni uvid u standarde i svim ostalim zainteresiranim polaznicima koji žele steći jasan pregled nad temama koje su bitne za njihovu praksu.

Ciljano se obrađuju svi oni MSFI/HSFI-jevi koji su značajni za praksu te ih se i prikazuje na praktičan način. Kod pojedinih se tema dodatno objašnjava njihovo značenje za kontroling. Osim toga, sva se objašnjenja uvijek povezuju s odgovarajućim primjerima iz poslovnih financijskih izvještaja, tako da se prikazi pojedinih pravila bilanciranja ilustriraju u skladu s praksom.

Program prati knjiga autora Hendrika Vatera „MSFI za kontrolere i menadžere“ za koju je hrvatsko izdanje pripremio izdavač Kontroling Kognosko d.o.o. Knjiga obiluje stvarnim primjerima iz njemačke gospodarske prakse čime je dat bitan doprinos razradi navedene materije.

Predavači su najbolji hrvatski stručnjaci za standarde: Domagoj Vuković, FCCA , direktor i partner u Deloitte, Igor Arbutina FCCA, partner u TPA AUDIT, te Nada Gajić, savjetnik.  

MJESTO ODRŽAVANJA:

Kontroling Kognosko d.o.o., Jaruščica 1E, Zagreb. www.kognosko.hr

Za sve informacije molimo obratite se: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 361856, a detaljnije informacije pročitajte na web stranici: www.kognosko.hr

19. travanj 2024 21:24