Ukratko
StoryEditor

LEAP Summit izazvao veliki interes: U prvom mjesecu otišlo više od 1200 ulaznica, na konferenciju stižu marketinški, IT, fintech stručnjaci iz cijele Europe

17. Veljača 2022.
LEAP Summit

Multidisciplinarna konferencija LEAP Summit koja će se održati uživo 12. i 13. svibnja u Zagrebu izazvala je veliki interes posjetitelja željnih znanja o novim poslovnim i poduzetničkim trendovima u marketingu, IT i fintech industriji. Više od 60 govornika nastupit će na tri pozornice pred više od 2500 posjetitelja u Branimir Mingle Mallu - CineStar Zagreb, a da je zanimanje za konferenciju veliko govori i činjenica kako je tri mjeseca prije samog događaja otišlo više od 1200 ulaznica.

Kao i dosadašnjih godina, sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a ulaznice se mogu preuzeti putem Entrio platforme.

Domaći i strani predavači

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi stavit će naglasak na poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere. Među dosad potvrđenim predavačima su predsjednica Uprave Zagrebačke burze Ivana Gažić, inženjer i predsjednik Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju Mislav Malenica (Mindsmiths), psihologinja i autorica te osnivačica i izvršna direktorica Global Woman Magazine i Global Woman Cluba Mirela Sula, inovator, osnivač start-upa Albert Gajšak (CircuitMess) i mnogi drugi.

Mladi će i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a sve posjetitelje očekuje i prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

Tri pozornice, panel rasprave i debate

Osim što će na pozornicama LEAP Stage, Ideas&Tech Stage i Green Stage stručnjaci podijeliti nova znanja, posjetitelji će ove godine moći poslušati i panel rasprave te debate sa zanimljivim gostima iz različitih industrija.

Događanje je prvenstveno namijenjeno studentima, mladima u potrazi za poslom i profesionalcima u začetku svoje karijere, ali i tvrtkama, start-upima, freelancerima, investitorima, udrugama, sveučilištima i istraživačkim institucijama te predstavnicima vlasti i svima onima koji žele uspostaviti međunarodnu poslovnu suradnju te istražiti nova tržišta.

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

28. travanj 2024 18:55