Ukratko
StoryEditor

Neostrata - Personalizirani i inovativni pristup njezi kože

08. Studeni 2021.
Napredna, sveobuhvatna ‘anti-ageing’ linija Skin Active ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najsuvremeniju tehnologiju

Neostrata je profesionalna linija za njegu kože koja je nastala kao plod više od četiri desetljeća suradnje tima dermatologa, istraživača i farmaceuta. Preporučuju je dermatolozi diljem svijeta, a prisutna je na tržištu 85 zemalja. Specijalizirana linija Skin Active omogućuje izbor između Repair linije za obnovu i Firming linije za učvršćivanje kože. Primjenom Skin Active Repair i Firming proizvoda umanjuje se vidljivost linija i bora i poboljšava čvrstoća i elastičnost obješene i beživotne kože. Neostrata tretmani se temelje na jedinstvenim i personaliziranim protokolima njege kože prilagođenim njezinom trenutnom stanju kako bi postigli željeni dermatokozmetički odgovor, a podjednako su prilagođeni i muškarcima i ženama koji žele zadržati mladolik izgled kože.

Linija je dermatološki ispitana, hipoalergena, bez mirisa i boja, pakirana u reciklirane bočice te nije ispitana na životinjama.

Nakon primjene:
  • 98% ispitanika ima glađu teksturu kože
  • 95% primijetilo je da ima čvršću i blistaviju kožu
  • 91% misli kako izgleda mlađe uz manje vidljive bore
  • 93% odabralo je Skin Active umjesto svojih dotadašnjih pripravaka za njegu kože
  • 93% primijetilo je da im je koža glađa i zategnutija, a linije i bore ublažene

NEOSTRATA SKIN ACTIVE TRI-THERAPY LIFTING SERUM

image

Tri Therapy Lifting Serum

Jedan serum koji pruža tri rješenja za nenadmašan lifting-učinak

Zaštićeni trostruki kompleks protiv preranog starenja kože pomaže učvrstiti i oblikovati opuštenu kožu, popuniti bore i poboljšati izgled kože. Rezultat je nenadmašan lifting-učinak!

Učvršćuje opuštenu kožu s pomoću Aminofila®, najkoncentriranijega patentiranog derivata aminokiseline stabiliziranog u serumu koji ciljano djeluje na kožni matriks kako bi poboljšao čvrstoću i elastičnost kože.

Ujednačava ten djelovanjem glukonolaktona, polihidroksilne kiseline i kelatora, koji pomaže smanjiti oksidacijska oštećenja i nježno pojačava eksfolijaciju za ravnomjerniju put.

Zaglađuje kožu hijaluronskom kiselinom niske molekularne mase, dovoljno male da prodre kroz površinu kože, privuče i zadrži vodu te tako hidratizira kožu poboljšavajući vidljivo njezinu teksturu.

Nakon 12 tjedana primjene: 79% poboljšano stanje bora, 90% svjetlija koža poboljšane čistoće, 97% smanjena vidljivost finih linija.*

* Postotak ispitanika s klinički znatnim poboljšanjem u 12 tjedana primjene.

image

Firming Dermal Replenishment

NEOSTRATA SKIN ACTIVE FIRMING DERMAL REPLENISHMENT

Krema sadržava koncentrirane prirodne čimbenike zadržavanja vlage (NMF)

Krema za dubinsku hidrataciju opuštene i dehidrirane kože sadržava aminokiseline i prirodne šećere poznate kao prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF). Kombinacija tih prirodnih elemenata kože privlači i zadržava vodu te pomaže ojačati zaštitnu barijeru kože. Aminofil®, maltobionička kiselina i NeoGlucosamine®​ zajedno djeluju kako bi što prije postigli željeni zategnut izgled kože i zagladili bore. Rezultat je nahranjena i hidratizirana koža koja izgleda zaglađenije, ujednačenije i čvršće.

NEOSTRATA SKIN ACTIVE FIRMING TRIPLE FIRMING NECK CREAM

image

Triple Firming Neck Cream

Moćna antiage krema za vrat vješto uravnotežuje potrebe osjetljivog područja

Starenje kože vrata i dekoltea karakterizira gubitak čvrstoće, što bi se moglo opisati kao opuštenost, kao i pojava vidljivih dubokih linija i neujednačene pigmentacije. Iako se proizvodi protiv starenja namijenjeni uporabi na licu često primjenjuju na vratu i dekolteu, to osjetljivo područje zahtijeva ciljani proizvod. Kreme za vrat i dekolte moraju biti dovoljno nježne za upotrebu ondje gdje može doći do kontakta kože s kožom, poput nabora na vratu. Ova antiage krema za vrat vješto uravnotežuje potrebe osjetljivog područja i snažno djeluje s pomoću kompleksa triju aktivnih sastojaka od kojih svaki jedinstveno djeluje na postizanje ‘podignutog’ i čvršćeg izgleda. NeoGlucosamine®​, neocitrat i aminikiseline djeluju zajedno kako bi učvrstili izgled opuštene kože i vratili izgubljeni volumen matriksu.

Distributer: Medical Intertrade d.o.o.

Samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više na: www.visk.hr

21. travanj 2024 09:05