Ukratko
StoryEditor

Odabrani su finalisti 6. izdanja programa Moj Zaba Start

20. Rujan 2019.
Prošlogodišnji moj Zaba start

U petak su bjavljeni finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start Zagrebačke banke. Riječ je o programu kroz koji banka potiče realizaciju inovativnih projekata i ostvarivanje postignuća u području znanosti, kulture i društvene odgovornosti. Među prijavljenima je odabrano po deset finalista u tri različita natječaja - Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo. Svi oni imaju prilike osvojiti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, a Zaba će im omogućiti i edukacije te promociju.

Prijave za program Moj Zaba Start otvorene su u svibnju, a ukupno je prijavljeno preko 400 projekata. Odabrano je 30 finalista među kojima će komisija izabrati po tri najbolja projekta koji će osvojiti nagradu u iznosu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna.

Svi finalisti također imaju priliku osvojiti i posebnu nagradu publike, vrijednu 30.000 kuna. Javno glasovanje za nagradu publike biti će otvoreno 1. do 14. listopada. Građani će za svoje favorite moći glasati na stranici www.mojzabastart.hr. Javno proglašenje pobjednika održat će se 29. listopada u Zagrebu. 
Tko su finalisti, pročitajte OVDJE

24. travanj 2024 23:40