Ukratko
StoryEditor

Posjetite najveći regionalni online sajam poslova i edukacije! 

25. Listopad 2019.

Ako tražite zaokret u karijeri, novi posao ili edukaciju koja će oplemeniti vaše znanje, Virtualni dani karijera i znanja pravo su mjesto za Vas! U tijeku je najveći regionalni online sajam poslova i edukacije – Virtualni dani karijera i znanja!

Sve do 23. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi www.dankarijera.com,  mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta, odnosno tečajeva i edukacija koje predstavlja preko izlagača iz Hrvatske i regije.

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao, u suradnji s partnerskim portalima Infostud.com, Posao.ba i Vrabotuvanje.com.mk.

Atraktivni poslovi i edukacije, Hackaton i Lov na blago

Pristup sajmu moguć je od 0 do 24, putem svih pametnih uređaja, a na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima, s kojima putem chata možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Posebno izdvajamo ovogodišnje zlatne izlagače, tvrtke Transcom i dSpace, koji svoje timove žele obogatiti većim brojem novih djelatnika.

Pored velikog izbora poslova i edukacija, sajam će ponuditi i Virtualni Hackathon - natjecanje u programiranju u okviru kojeg svi zainteresirani mogu prezentirati svoje vještine hacklanja i rješavanja zadataka u nekom od programskih jezika (C++, Java, PHP, Java Script, Phyton 3), a one najbolje, uz osjećaj ponosa, očekuju i nagrade.

Također, sve posjetitelje sajma, a naročito one s radoznalom crtom, pozivamo da nam se pridruže u Lovu na blago. Svakodnevno posjećujte štandove poslodavaca, širom otvorite oči i istražujte. U trenutku kada se na štandu izlagača (ili oko njega) pojavi nagradna ikona, na vama je da na što kreativniji način odgovorite na postavljeno nagradno pitanje. Najmaštovitiji odgovori donosi vrijedne nagrade!

Posjetite nas do 23. listopada na www.dankarijera.com i pokrenite karijeru u pravom smjeru!

18. travanj 2024 05:26