Ukratko
StoryEditor

Predstavljamo Boka Place – atraktivnu investicijsku priliku u Porto Montenegru

27. Svibanj 2021.

Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih life style projekata u Crnoj Gori, Porto Montenegro, već duže od desetljeća predstavlja najkompletniju investicijsku priliku u široj regiji – s atraktivnom ponudom koja uključuje luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i najam, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu s kompletnom infrastrukturom s 450 vezova – uključujući i vez za luksuzna plovila, čija je izgradnja u najavi, dužine 250 metara.  

Smješten na jednom od najljepših djelova crnogorske obale, u samom srcu Bokokotorskog zaljeva, Porto Montenegro je jedan od najdinamičnijih i najposjećenijih luksuznih prostora na Mediteranu, koji privlači strane posjetitelje, investitore, biznismene i nautičku klijentelu iz svih krajeva svijeta.

Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekt - koncept inovativnog, urbanog naselja, Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, s fitness i welness sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje će biti na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posjetiteljima.

Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprinijeti prvi u svijetu Hotel SIRO, građen po inovativnom konceptu Kerzner Internationala, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil, sa sadržajima fitnessa i welnessa. Pregršt unutrašnjih i vanjskih prostora, sofisticiran luksuzni stil, cjelokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica, uz reprezentativne privatne stambene rezidencije, stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali s pogodnostima urbanog karaktera novog naselja.

Planirani arhitektonski koncept briše granice između urbane arhitekture i neposrednog okruženja, i na suvremen način spaja moderno opremljene, prostrane životne prostore s vanjskim sadržajima, prožetim zelenilom botaničkih okružja, vrtova i fontana. Renomirani maloprodajni brendovi, galerije, kino, tržnica na otvorenom, zid za penjanje i mnoštvo pratećih sadržaja za najmlađe, idealan su predvjet za uživanje i rekreaciju.

Moderno dizajnirani stambeni prostori u Boka Placeu u ponudi su kroz izbor raspoloživih privatnih rezidencijalnih jedinica ili stanova pod upravljanjem hotelskog operatera SIRO. Enterijeri privatnih rezidencija u Boka Placeu su zasnovani na konceptu opuštenog životnog ritma i prilagođenosti svim vašim potrebama tako da ćete se ovdje lako osjećati kao kod kuće. Okolni zajednički prostor prožet je aktivnostima, nudeći mogućnost da izgradite kvalitetne veze sa susjedima i obitelji, ali i mjesto za dinamičan život i osobni razvoj.

Iza dosadašnje uspješne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investicijsko-razvojni fond Dubaija (ICD).

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 40 nacionalnosti, a s novom ponudom stambenih objekata u Boka Placeu, u 2020. godini zabilježen je interes iz preko 90 zemalja svijeta.

Novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthousa, s atraktivnim rasponom cijena i pogodnim planom otplate, počev od 190.000 eura.

S izgradnjom koja je u tijeku, i planiranim rokom završetka u 2023. godini, ovo je jedan od najuzbudljivijih projekata koji će biti realizirani u sklopu Porto Montenegra.

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi nautičkog naselja Porto Montenegro, posjetite www.bokaplace.com, kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite +382 32 661 059.

19. travanj 2024 12:02