Ukratko
StoryEditor

Project Management Awards 2021: Dodijeljene nagrade najboljima iz području upravljanja projektima

23. Prosinac 2021.

U utorak 21. prosinca u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela održana je sedma dodjela nagrada za najbolje ostvarenje projekte i njihove mlade voditelje Project Management Awards 2021. Nagrade su uručene najboljem mladom voditelju projekta, najboljem projektu s mladim voditeljem te najboljem mladom istraživaču u području upravljanja projektima. 

image

Ivona Gudelj

U kategoriji 'Najbolji mladi voditelj projekta' pobjednicom je proglašena Ivona Gudelj koja je vodila projekt 'CX Consulting for Answers'. Finalisti u istoj kategoriji bili su David Terlević s projektom 'Law Meetup (LMC) Legal Hackathon (LegalHack)' (osvojeno 2. mjesto) i Barbara Božić s projektom 'Studentska mreža' (ostvareno 3. mjesto).

U kategoriji 'Najbolji projekt s mladim voditeljem' pobjedu je ponovno odnijela Ivona Gudelj s istim projektom. Konkurenti su bili Filip Gerin s projektom 'Radni nalozi' (osvojeno 2. mjesto) i Barbara Božić koja je s projektom 'Studentska mreža' zauzela 3. mjesto.
 

image

Ivan Pavlović

Pobjedu u kategoriji 'Najbolji mladi istraživač u području upravljanja projektima' odnio je Ivan Pavlović sa svojim stručnim radom na temu 'Upravljanje projektima u proizvodnim poduzećima'.

Iako su 2020. i 2021. po mnogočemu bile drugačije i izazovnije, to nije utjecalo na ostvarivanje odličnih poslovnih rezultata talentiranih i uspješnih mladih ljudi.  

Sve pristigle prijave pažljivo je pregledao evaluacijski odbor koji je i donio odluku o pobjednicima natjecanja. Članovi evaluacijskog odbora su stručnjaci u području upravljanja projektima, a to su ove godine bili: Ana Marinović (voditeljica Ureda za upravljanje projektima u Apsolonu), Mladen Turuk (docent na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu), Luka Gauta (konzultant za poslovna rješenja u CROZ-u), Beatta Lovrečić (voditeljica projekata i evenata u Netokraciji) i Damir Vanđelić (IPMA level A certificirani stručnjak s višegodišnjim radnim iskustvom kao voditelj projekata - Adris grupa, INA d.d.).

Project Management Awards održao se u organizaciji IPMA Young Crew Croatia i IPMA Hrvatska uz podršku sponzora CROZ, Varteks i Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI), medijske pokrovitelje: Lider Media, Grazia i Netokracija, te donatore Motion Candles, VInarija Bodren i Hotel Esplanade Zagreb.

Young Crew Croatia ogranak je osnovan pod okriljem Hrvatske udruge za upravljanje projektima (Croatian Association for Project Management) koja je ujedno članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima. Young Crew predstavlja ključnu komponentu IPMA-inog razvoja okupljajući studente, sadašnje i buduće voditelje projekata do 35 godina, stvarajući na taj način mrežu ljudi koji će kroz razmjenu informacija i znanja postati vrhunski stručnjaci u području upravljanja projektima.

Ovim projektom, IPMA Young Crew Croatia završava ovu projektnu godinu i polako se priprema za nadolazeću, nadamo se još uspješniju godinu.

19. travanj 2024 07:16