Ukratko
StoryEditor

Proširite svoje tržište i iskoristite nove prilike

24. Studeni 2020.

Tvrtka Exportpages Adria d.o.o. putem svoje inovativne digitalne aplikacije na web stranici pomaže aktualnim, ali i budućim izvoznicima da pronađu nova tržišta za svoje proizvode i usluge.

Suvremeni sustav omogućuje detaljno globalno predstavljanje tvrtki te njihovih proizvoda ili usluga. To je online sajam gdje 24 sata dnevno, 365 dana u godini izvoznici i oni koji to žele postati promoviraju sebe ali i nalaze svoje nove poslovne prilike. U doba brzih promjena i digitalizacije, u situaciji u kakvoj se trenutno nalazimo, kao i prema trendovima kakvi postoje, prisutnost na online marketing servisima vrlo je poželjna i postaje nezamjenjiva.

Proces traženja novih prilika je zahtjevan. Jezične barijere, sporost u komuniciranju i nalaženju klijenata, nedovoljna prepoznatljivost na tržištu, zastarjeli i skupi marketinški alati često predstavljaju problem. Razvoj marketinške strategije, planiranje budžeta, vođenje web trgovine izazovi su za mnoge tvrtke.

Exportpages se suočava sa svim tim problemima na globalnoj razini i nudi rješenja! Pomoću sustava na bazi umjetne inteligencije olakšana je komunikacija, pronalaženje novih prilika, te prisutnost na globalnom tržištu. EP Adria je mjesto gdje se susreću prodavatelji i kupci uz mogućnost prezentacije na 32 jezika. Svakako bitan i značajan korak u nastojanju da se potakne i izvozna aktivnost i rast prihoda o čemu se u teoriji puno govori i piše, ali se malo poduzima u stvarnosti.

„Exportpages Adria d.o.o.“ odnedavno je dio „Exportpages International GmbH“ grupe. Povodom otvaranja odlučili smo tvrtkama iz Hrvatske i okruženja dati mogućnost da se besplatno registriraju i isprobaju sustav na 30 dana, bez obaveze.

Vaš kod za aktivaciju promo-licence je: PROMO2020

Covid-19 zaustavlja poslovni svijet, a Exportpages ga ponovo pokreće. Iskoristite ovu mogućnost i u ovim neizvjesnim vremenima nađite nove poslove i klijente!

23. travanj 2024 22:33