Ukratko
StoryEditor

Rebranding Mazarsa popraćen pojačanjima na managerskim pozicijama

05. Studeni 2020.
Antonio Jerković i Ivana Mandić
Mazars tim od gotovo 100 stručnjaka pojačan je s dva vrhunska managera: Ivanom Mandić i Antoniom Jerkovićem

Ivana Mandić ima višegodišnje iskustvo u konzultantskom biznisu, a u Mazarsu će biti zadužena za digitalnu transformaciju poslovanja. Osim toga, radit će na osiguranju kvalitete internih procesa, kao i uspostavi modernijeg i efikasnijeg pristupa klijentima. Fokus Mazarsa je na kvaliteti i “value for money” filozofiji, pri čemu se koristi internacionalni know-how. Ivana u međunarodnom okruženju Mazarsa vidi priliku za svoj osobni razvoj, a jedan od pull faktora su u njenom slučaju bile i vrijednosti na kojima Mazars temelji svoje poslovanje.

Antonio Jerković donosi višegodišnje iskustvo iz bankarstva, čime dodatno ojačava postojeći tim za reviziju financijskih institucija, s obzirom na to da Mazars ima značajno internacionalno iskustvo u reviziji financijskih institucija na globalnoj razini. Antonio je stručnjak za upravljanje rizicima i MSFI standarde, posebno implementaciju MSFI 9. Ono što se Antoniu kod Mazarsa posebno sviđa je usmjerenje na kvalitetu umjesto na kratkoročni rast, jer upravo je kvaliteta jamac budućeg rasta.

Mazars globalno upravo proživljava uzbudljiv period rebrandinga, a za sve zaposlene je to iskustvo koje se može svrstati u ona koja se doživljavaju jednom u životu. Mazars je prisutan u preko 90 zemalja s više od 40 000 stučnjaka unutar svoje mreže. Obećanje i svrha poslovanja Mazarsa prema zaposlenicima, klijentima i društvu ostaju:

  • Postupati odgovorno i pomagati u izgradnji ekonomskih temelja poštenog i uspješnog društva
  • Dodavati vrijednost kroz najkvalitetnije timove stručnjaka koji isporučuju rješenja krojena prema potrebama klijenata
  • Doprinjeti industriji jedinstveni izbor na tržištu kao međunarodno integrirano partnerstvo, pružajući klijentima dosljednost, okretnost i stabilnost
  • Zadržati dugoročnu viziju i predati budućim generacijama svoje naslijeđe i jedinstvenost
25. travanj 2024 12:41