Ukratko
StoryEditor

s.Oliver traper outfiti od glave do pete

31. Siječanj 2022.
soliver denimfoto Shutterstock

Proljetne trendove ni ovaj put neće zaobići traper komadi koji će i ove sezone biti veliki hit. Stižu traper outfiti od glave do pete u kojima ćete izgledati jednostavno cool, a pritom će komadi biti krojeni tako da će udobnost u njima biti neizbježna. To je zapravo trend koji smo u većoj ili manjoj mjeri mogli pratiti i prethodnih sezona jer je takve komade ujedno i najlakše kombinirati.

Prvi modni komad koji će biti iznimno popularan u proljeće je kombinezon od trapera koji je idealan za svaki dan. Možete ga nositi u različitim prilikama, na različite načine. Vrlo lijepo izgleda u sportskoj verziji s niskim cipelama ili ga pak nosite na štikle. Lijepe kombinacije postižemo kad dodamo dašak boje uz pomoć modnih dodataka

Patchwork denim

Fokus će biti na patchwork traperu (uzorak zakrpa) koji je poznat još od prošle godine. Riječ je o tehnici koja kombinira različite vrste i boje traper materijala, a oni zajedno stvaraju smion i definitivno drugačiji komad. Ovog puta patchwork se pojavljuje u cijelom outfitu, odnosno na majicama i košuljama kao i na hlačama i suknjama.

03. svibanj 2024 13:43