12. studeni 2019.

Svečano otvoren Finin IT razvojni centar u Virovitici

Financijska agencija u utorak je svečano otvorila i predstavila informatički razvojni centar u svojoj poslovnici u Virovitici, na adresi Trg kralja Tomislava 3.

IT razvojni centar Virovitica namijenjen je razvoju IT usluga, što podrazumijeva čitav ciklus razvoja softvera, počevši od poslova analize, dizajna, programiranja te testiranja. 

Riječ je o Fininoj zaokruženoj organizacijskoj cjelini koja se bavi izradom i podrškom IT usluga za ciljane korisnike. U novouređenim prostorima, Fina je već zaposlila 5 radnika, a u planu je daljnje zapošljavanje iskusnih IT stručnjaka, Fininih stipendista s Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (VŠMTI) i studenata koji će se u Fininom razvojnom centru moći zaposliti preko student servisa.

adovoljstvo otvaranjem Fininog IT razvojnog centra izrazio je i Oliver Jukić, dekan Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a podršku pokretanju IT razvojnog centra Virovitica, od samog su početka dali i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin te virovitičko – podravski župan Igor Andrović koji su se nazočnima obratili s nekoliko riječi.  

Više informacija o Fininim proizvodima i uslugama dostupno je u Fininim poslovnicama, putem besplatnog telefona 0800 0080 te internetske stranice www.fina.hr.