Ukratko
StoryEditor

TeamUp Live 4 - Pronađi posao u startupu

23. Rujan 2021.
TeamUp

TeamUp Live je jedinstven online događaj osmišljen kako bi startupe u ranoj fazi povezao sa svojim prvim suosnivačima, suradnicima i zaposlenicima. Isto tako, TeamUp pruža priliku svim pojedincima koji se žele okušati u startup poduzetništvu da to i učine.

U tu svrhu pokrenuli smo i TeamUp Online platformu kao svojevrstan startup oglasnik nudeći ponudu otvorenih pozicija s ciljem stvaranja što većeg broja uspješnih suradnji. 

Tko je keynote speaker?

Gost sljedećeg TeamUp Live-a je Stjepan Buljat – suosnivač i CTO startupa Cognism. Stjepan je zadarski IT stručnjak s preko 15 godina iskustva, specijaliziran za izradu robusnih i skalabilnih informacijskih sustava. Osim profesionalnog iskustva u tehničkom području, Buljat ima i znanja iz poduzetništva što dokazuju diplome magistre inženjera računarstva te poslovnog upravljanja (MBA), a koje su mu značajno pomogle u tehničkom i poslovnom upravljanju malih projekata do velikih enterprise projekata.

Pitchevi i otvorene pozicije

Osim insightsa i praktičnih savjeta koje će otkriti Stjepan, očekuju vas četiri pitcha i njihove otvorene pozicije.

Svoje projekte i pozicije koje nude predstavit će sljedeći startupi:

  • UniCompoST je u potrazi za programerom za razvoj web i mobilne aplikacije
  • Intrepid d.o.o. traži Senior Data Engineera i Front End Developera
  • Lean Startup Hrvatska zapošljava suradnika na projektima i administratora web stranice

Pozivamo sve studente, zaposlene, nezaposlene, zaljubljenike u poduzetništvo i startupere da se prijave na TeamUp Live i upoznaju buduće kolege, suradnike ili partnere.

Kako sudjelovati na sljedećem TeamUp Live događaju?

TeamUp Live 4 će se održati 29. rujna 2021. u 17:00 sati putem Zoom platforme.  Kako biste se sudjelovali i povezali se sa startup timovima, prijavite se na događaj putem poveznice.

Garantiramo odličan networking, zanimljivo predavanje i primamljive otvorene pozicije!

Događaj je organiziran uz podršku ICT Županije, Impact Hub Zagreb, Riječke razvojne agencije Porin, Tehnološkog parka Varaždin, Tehnološko inovacijskog centra Međimurje, Enter Koprivnica, Mreže inkubatora Virovitičko-podravske županije, Invento Capital Partners, Start-up inkubatora Rijeka, Inovativni Zadar, Studentskog poduzetničkog inkubatora EFST, South Central Ventures, INOVAcija Zadar, BIRD incubator, Lokalne razvojne agencije PINS, BIOS Inkubatora i Fakulteta organizacije i informatike.

20. travanj 2024 16:31