Ukratko
StoryEditor

Tvrtka BISS bilježi veliki porast u poslovanju

13. Studeni 2020.
aleksandar Radovan

Uspješnih jedanaest godina poslovanja, hrvatska IT tvrtka BISS specijalizirana za Big Data rješenja, proslavila je novim vizualnim identitetom. Temeljen je na glavnim karakteristikama i ciljevima tvrtke pa logotip simbolizira brzinu, povezanost, programiranje i podatke, a novi slogan „Bits of vision“ komunicira kako BISS rješenja sadrže i inovativni, vizionarski pristup.

- Tehnologija nam omogućuje da već sada predvidimo, osmislimo i integriramo ono što tek dolazi, a zajedničkom vizijom možemo raditi na brojnim uspješnim i korisnim projektima. U idućih deset godina planiramo tim proširiti s još više stručnjaka, koji će se sigurno baviti uzbudljivim izazovima, posebno napomenimo umjetnu inteligenciju, Big Data i IoT.  – zaključio je Aleksander Radovan, direktor softverskih isporuka tvrtke BISS.

Od osnutka, 2009. godine,  kreirali su niz kompleksnih softverskih rješenja za tvrtke iz različitih sektora, a neki od najistaknutijih klijenata su HT, DPD grupa, Ericsson, Combis, Atos te OptimIT. Kontinuiran razvoj potvrđuje i porast broja zaposlenika za više od 100 posto te rast prihoda oko 40 posto u odnosu na kraj 2019. godine.

- Situacija s COVID-om ubrzala je proces digitalizacije svih sektora, što se pokazalo kao velika prilika za brzi razvoj IT industrije. Stoga ne čudi rast prodaje naših usluga, kao ni porast broja zaposlenih. Hrvatske IT tvrtke postižu međunarodne uspjehe, pa je jedan od naših ciljeva pridonijeti pozicioniranju naših stručnjaka u sam vrh tehnološke scene te smanjenju odljeva mladih stručnjaka u inozemstvo - dodao je direktor softverskih isporuka BISS-a.

Danas je BISS poslovanje usmjerio na razvoj softvera prilagođenih zahtjevima i potrebama klijenata, implementaciju rješenja temeljnih na vlastitim idejama, unaprjeđenje poslovnih procesa korištenjem naprednih koncepata umjetne inteligencije te nadogradnju postojećih korisničkih rješenja funkcionalnostima zaštite osobnih identiteta korisnika.

19. travanj 2024 18:33