Ukratko
StoryEditor

Unija Club organizira besplatni webinar ‘Izvještaji nove generacije: POWER BI‘

29. Studeni 2021.

Pridružite se drugom po redu webinaru koji organizira Unija Club!

Sa željom da što bolje upoznate jedan od alata koji bi svakoj modernoj tvrtki olakšao rad i unaprijedio poslovanje, odlučili smo kako će ovaj webinar biti uvod u sve ono što biste mogli postići pomoću BI Reporta. Uz brz i dinamičan razvoj tvrtke te opće promjene koje se neprestano događaju na tržištu, točna i brza analiza podataka jedna je od osnovnih potreba svake tvrtke.

Razumijemo kako su kvalitetno prikupljanje i analiza podataka neophodni za što kvalitetnije i brže donošenje odluka te vjerujemo kako će manualno oblikovanje  podataka uskoro biti dio prošlosti. Zamijenit će ga funkcionalna rješenja kao što je Power BI.

Prednost rješenja nove generacije su algoritmi za pametno predviđanje i automatsko učenje te interaktivne nadzorne ploče koje mogu odgovoriti na važna pitanja o Vašem poslovanju. S našim pametnim izvještajima pomažemo organizacijama prijeći u budućnost utemeljenu na kvalitetnim podacima.

Power BI je prilagodljiv i jednostavan sistem za korištenje koji nudi iznimno razumljive i fleksibilne opcije izvještavanja. Potpuno je  prilagođen potrebama Vašeg poslovanja, a uz Power BI svi Vaši podaci žive na jednom mjestu. Dodatna prednost je to što su izvještaji interaktivni i ažuriraju se u stvarnom vremenu što Vam u svakom trenutku pruža uvid u stanje podataka Vaše tvrtke.

Drugi webinar u organizaciji Unija Cluba održat će se 7. prosinca 2021. godine u 14 sati, a predavač na ovom webinaru bit će istaknuti ekspert Gašper Kamenšek. Gašper Kamenšek je Excel MVP iz Slovenije, trener i konzultant na Excel Olympics te vlasnik i vodeći autor Excel Unpluggeda. Svoj rad u Excelu posvetio je plemenitom cilju pomoći ljudima uživati tijekom rada u Excelu – izvrsnom alatu koji je za mnoge pomalo zastrašujući.

Cilj ovog webinara je, uz našeg iskusnog predavača, budućim članovima Unija Cluba pružiti potrebne informacije o načinima na koji Power BI može unaprijediti poslovanje njihovih tvrtki te pružiti konkretne  informacije kako iskoristiti njegove neprocjenjive mogućnosti.

Na webinar se možete prijaviti ovdje!

23. travanj 2024 23:40