Ukratko
StoryEditor

Project Management Workshop

23. Rujan 2021.

Želiš saznati više o upravljanju projektima ili nadograditi postojeće znanje od iskusnih voditelja projekata?

Upravo to možeš kroz sudjelovanje na Project Management Workshop-u, jednodnevnoj radionici, koju organiziraju IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia. Osim stjecanja informacija o trendovima u području upravljanja projektima, imat ćeš se i prilike povezati s ljudima sličnih interesa.

Teme ovogodišnje radionice su:

  1. Umjetnost procjenjivanja koju će voditi Martina Ptiček, voditeljica projekata u SofaScore-u. Tijekom ove radionice sudionici će upoznati dvije metode procjenjivanja (3 points estimate i story points) kroz primjere kojima će steći potrebno znanje prilikom vođenja projekata uz što veću preciznost planiranja te što manje pogrešaka.
     
  2. Kako pokrenuti inovaciju - Radionicu će voditi Davor Čengija, agilni i sistemski trener i njegov tim iz poduzeća CROZ.  Ova će radionica sudionicima pokazati kako najlakše upaliti onu kreativnu iskru koju svi imamo i kako pokrenuti proces inovacija u timu ili organizaciji. Na zanimljivom će primjeru saznati kako se koriste metode iz produktnog i servisnog dizajna, facilitatorski alati za rad s velikim grupama i agilne tehnike za brzo produciranje i validiranje ideja.

Radionice će se sastojati od predavanja, grupnih zadataka, kava pauze i uključenog ručka u hotelu, a sudionike po završetku radionice očekuje i certifikat.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi:

  • Regularna cijena - 699 HRK
  • Cijena za članove IPMA HR/YCC - 599 HRK
  • Cijena za studente - 399 HRK

Ovogodišnja radionica će se održati 23. listopada 2021. u hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb, pridržavanjem propisanih epidemioloških mjera. Program i sve novosti možete poprati i na našoj Facebook stranici.

Osiguraj svoje mjesto prijavom na: bit.ly/PMW2021-prijave

Prijave na radionicu su otvorene do 15. listopada 2021.

25. travanj 2024 03:35