Ukratko
StoryEditor

Za najljepše uspomene koje ćemo tek stvoriti – Mikado Premium

06. Prosinac 2021.
Kada znamo da možemo nekome pokloniti čokoladu domaćeg proizvođača u kojima su do jučer uživali naše bake i djedovi pa čak i neki prije 100 godina, ne postoje riječi koje mogu opisati taj osjećaj

Čokolada je umjetnost a bavljenje istom, iziskuje trud, odricanje i potpunu predanost. Ona za mnoge znači puno više od lijepe ambalaže. Makar zvuči kao klišej, njezin okus sam po sebi, a pogotovo kada je vrhunski, kao da traži da zatvorite oči. Mnogi stručnjaci smatraju da se čokolada ne smije gristi, ona bi se konzumacijom trebala topiti u ustima. Nju se daruje, u njoj se istinski uživa. Ponekad, a pogotovo danas, stvari uzimamo zdravo za gotovo, a oni najmanji znakovi pažnje – zapravo su najveći, a osim što su najveći, najduže ostaju urezani u sjećanje.

Koliko je fenomenalna činjenica da je upravo hrvatska tvrtka Zvečevo, prva na svijetu osmislila i proizvela čokoladu od riže? Tradicija duga velikih i okruglih 100 godina, svojom vrhunskom kvalitetom koja ne jenjava, i dalje je omiljen i najstariji brend u regiji.

Ono što Zvečevo s ponosom predstavlja je najnovija linija Premium čokolada naziva Mikado Premium. Dolazi u čak 5 okusa u kojima će svatko sa sigurnošću, pronaći svog novog favorita među čokoladama. Od već davno prihvaćenih okusa Mikado Premium čokolade možete probati u kombinaciji sa cijelim lješnjacima ili kremom od nougata koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Okusi pistacio, med & orah ili krokant oduševit će ljubitelje čokolade već na prvi susret s istom.

Priča o Zvečevu seže toliko davno, a činjenica da živi i danas i da su sjećanja mnogih usko vezana baš uz njih kao brend, puno je više od tradicije. Mikado, Braco i Seka, samo su neki od proizvoda koji su za mnoge bili i ostali, puno više od čokolade s police. Kada znamo da mi danas možemo nekome sutra, pokloniti čokoladu domaćeg proizvođača u kojima su do jučer uživali naše bake i djedovi pa čak i neki prije njih, ne postoje riječi koje mogu opisati taj osjećaj.

Danas u možda nešto modernijem i elegantnijem ruhu, sukladno vremenu, ali s istim žarom i jednakom ljubavlju, stvorene za svakoga tko voli i cijeni najkvalitetnije sastojke.

14. travanj 2024 09:30