Lider trend
StoryEditor

*909 – nova usluga CIB Commercea

28. Siječanj 2016.

Citroën CIB Commerce – pet godina dobitnik nagrade za najkvalitetniji prodajno-servisni centar u mreži Citroëna Hrvatske

Tvrtka CIB Commerce poznata je po stalnom usavršavanju poslovanja i pruženoj kvaliteti usluge krajnjim korisnicima i kupcima marke Citroën. Da konstantno radi na unapređenju usluge te prati tehnologiju i inovacije, dokazuje i nova usluga kratkog broja (*909) kojom je otvorila novi komunikacijski kanal za svoje korisnike.

Podsjetimo se, CIB Commerce počeo je poslovati 1991. kao generalni uvoznik marke Citroën, a dolaskom podružnice Citroëna Hrvatske postao je 1996. ovlašteni distributer Citroënovih vozila, pa je ujedno najstariji distributer Citroënovih vozila u Hrvatskoj. S prodajnim i servisnim centrima (PSC) u Zagrebu i Buzetu CIB Commerce jedan je od najuspješnijih distributera novih vozila i ovlaštenih servisera marke Citroën u Hrvatskoj. U PSC-u nude i prodaju rezervnih dijelova Citroënovih vozila i prodaju svih marki rabljenih vozila s jamstvom, servis i limariju.

Za sve dodatne informacije posjetite centar na adresi Nadinska 9 na Velikogoričkoj cesti ili nazovite s mobitela *909.

23. travanj 2024 10:50