Lider trend
StoryEditor

Adele predstavila glazbenu temu novog James Bonda

05. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Točno u 0.07 po britanskom vremenu predstavljen je službeni glazbeni broj za Skyfall - novi James bond film. Pjesmu koja izvodi Adele u manje od 10 sati nakon objave postala je broj jedan na ljestvici iTunesa.

Film o špijunskom junaku, 23. po redu, u britanska kina dolazi 26. listopada, a naslovnu pjesmu izvodi Adele. Pjesma, istog naziva kao i film, snimana je u Londonu uz pratnju 77-eročlanog orkestra. Uz Adele na pjesmi je kao producent i kaoautor radio Paul Epworth. Sama pjevačica dugo se dvoumila prihvatiti li ponudu ili ne, ali na kraju je iznimno zadovoljna pjesmom.

- Kada smo snimili kompletnu pjesmu to mi je bio jedan od najponosnijih trenutaka u životu - napisala je na službenoj stranici James Bonda. Sam autor naznačio je da se kroz pjesmu provlači radnja filma.- Krenuli smo prepričavati film. Puno se govori o Bondovoj ljubavi prema domovini i MI6. Toga ima u pjesmi i mislim da smo tražili način da to napravimo da istodobno bude i romantično - rekao je za BBC 6 Music Paul Epwort. Ovo je treći film o James Bondu u kojem glumi Daniel Craig, a u Hrvatska kina stići će 1. studenog.

Pjesmu možete poslušati ovdje.

03. svibanj 2024 12:07