Lider trend
StoryEditor

After sex selfie

06. Kolovoz 2014.
Piše:
lider.media

Okej, posve je jasno da ‘prljave’ rabote u spavaćoj sobi više nisu baš nikakav tabu, pogotovo ne u virtual-nom svemiru u kojemu možete do u tančine doznati sve što vas zanima o seksualnoj interakciji.

Tamo možete pronaći svo čudo eksplicitnih amaterskih i profi videa, nagledati se fotografija obnaženih muškaraca i žena u koitalnoj poziciji te saznati različite informacije poput ‘kako pronaći užitak u pružanju felacija’ ili ‘koje su blagodati masturbacije za rad lokomotornog sustava’. Hoću reći, čovjek bi rekao da nema što ga više može iznenaditi. I bio bi u krivu. Naime, u nabrajanju seksi trendova u ljetnoj sezoni, stručnjaci za seks poput popularne američke doktorice Kat (informacije o njoj možete doznati na stranici čije je ime Hrvatima od posebnog značaja – drkat.com), ali i mediji kao što je to Man’s Health i, zamislite, Time, navode kako je Instagram prilično plodno tlo za seksualnu ekspresiju. Unatoč njegovim ograničenjima (zabranjena je objava fotografija s pornografskim sadržajem i naroda u Evinom kostimu), korisnici su uspjeli ‘provući’ erotski sadržaj, ali i razotkriti detalje iz intimnog dijela svojih života. Evo, uzmite za primjer posljednji trend ‘after seks selfija’ (ili, kako bi braća Srbi rekli, ‘svojko poslije karanja‘) koji se rasplamsao uoči ljetnih vrućina.

Želite li postati dio toga trenda, nakon seksa ne palite cigaretu, ne obavljate nuždu ili se ne mazite s part-nerom nego izvadite svoj pametni telefon te se fotkajte tako mazni, čupavi, znojni i postorgazmični. Pazite da pritom ne pokažete dojku, penis ili ‘vatever’, nego samo onoliko koliko je potrebno da zagolicate maštu publike te taj krasan obiteljski portet objavite na Instagramu, Twitteru ili Facebooku. Nije nikakva novost da parovi na društvenim mrežama dijele činjenicu da ih je Stvoritelj blagoslovio krasnim ljubavnim partnerom, ali ovaj put su stvari ipak otišle predaleko.

Cijeli tekst možete pročitati u ljetnom dvobroju Lider trenda, koji će na kioscima kao samostalno izdanje biti prisutan do kraja kolovoza, te svakom čitatelju donosi dar – Spar Poklon karticu od 20 kuna te uzorke za njegu lica Vichy i Nikel  

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanje koje organiziramo na Facebook stranici Lidera i Lider trenda do kraja kolovoza.

25. travanj 2024 04:09