Lider trend
StoryEditor

Akcijski film za ciljanu publiku

21. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

‘G .I. Joe: Osveta’ jedan je u nizu filmova namijenjenih naraštajima naviknutima na brze računalne igre i onima koji su se prilagodili sadržajima s protokom goleme količine agresivnih audiovizualnih podataka.

Dakako, adrenalin u tim prilikama podobnima skače do neslućenih visina. S druge su strane oni koji ‘nabrijane’ scene ne mogu gledati dulje od nekoliko minuta i oni ravnodušni jer ih takav oblik podražaja ne uznemiruje, ali i ne uzbuđuje. To nije film koji bi jedni mrzili, a drugi obožavali. To je jednostavno akcijski film kakav ciljana publika traži i voli, s mnogo mačo stvarčica kojima se drugoga može lišiti života u tri laka koraka, rukavicama koje tope žičanu ogradu, transformičnih vozila i sličnih pomagala. Dwayne Johanson ostao je zadužen za popunjavanje kadrova svojom mišićnom masom i doskočice u stankama između rafalnih paljbi, Adrianne Palicki za lepršavu ubojitost s naznakama erotičnosti, a Byung-hun Lee unio je dašak istočnjačkog duha. ‘G. I. Joe: Osveta’ nije film koji se pamti, a kamoli film koji se ne zaboravlja lako. Zabava prolazna kao proljetna prehlada. 

Redatelj: Jon M. ChuUloge: Dwayne Johanson, Adrianne Palicki, Byung-hun Lee, Channing Tatume, Bruce WillisG. I. Joe: Retaliation

25. travanj 2024 17:37