21. travanj 2015.

Arena Centar dobitnik statusa Superbrands

lider.media
lider.media

Arena Centar dobitnik je statusa Superbrandsa koji mu je u ožujku dodijelilo stručno vijeće sastavljeno od 34 člana iz struke prema kriterijima pouzdanosti, kvalitete, razlike i emotivnog učinka.

Mišljenje struke potvrđuje i povjerenje građana: prema zadnjem istraživanju GFK Centra za istraživanje tržišta, Arena Centar je omiljeni centar Zagrepčana već treću godinu zaredom. Prema istom istraživanju, Arena Centar ima najvišu ocjenu kvalitete i zadovoljstva posjetitelja: 7,9 u odnosu na konkurenciju. Ujedno je zauzeo vodeće mjesto na regionalnom tržištu: čak 12% posjetitelja centra na godišnjoj razini čine turisti.

Centar koji od svog otvaranja neprestano bilježi rast posjetitelja i prometa, u prvom kvartalu ove godine posjetilo je preko dva milijuna kupaca što je gotovo četiri posto više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Centar bilježi i značajan rast prometa zakupaca od čak devet posto u usporedbi s prvim kvartalom prošle godine.

Tu su i noviteti - nedavno je otvoren redizajnirana, najveća u Hrvatskoj trgovina Massimo Dutti kao i luksuzni dućan sportskom obućom Shoetique. U prvoj polovici svibnja, otvara se trgovina Womens’ Secret u potpuno novom konceptu u prizemlju Arena Centra. Do lipnja, u centru će se otvoriti još novih trgovina i restorana: multibrand trgovina obućom OFFICE shoes, trgovina nakitom danskog branda PANDORA i restoran poznatog američkog lanca Burger King