Lider trend
StoryEditor

Atlas predstavio izlete na lokacije gdje je snimana serija ‘Igra prijestolja‘

12. Lipanj 2015.
Piše:
lider.media

Sinoć su pred više od sto uzvanika – ključnih partnera u prodaji i predstavnika lokalnih medija, na brodu Karaka – replici drevnog dubrovačkog broda, predstavljeni Atlasovi noviteti u sezoni 2015. Prodaja izleta u Dubrovniku u punom je jeku, a obogaćivanje ponude i novi prodajni kanali rezultirali su rastom prodaje od 25% u odnosu na isti period prošle godine, navode u Atlasu.

Atlas je u sezonu 2015. ušao sa stotinjak izleta u redovnoj ponudi na regijama Dubrovnik, Istra i Kvarner i Srednja Dalmacija. Dodatna snaga Atlasovog izletničkog programa su i vlastiti brodovi – od ove sezone u svakoj regiji. Snažna Atlasova flota realizira preko 200.000 transfera i 3.200 izleta u sezoni za goste sa svih emitivnih tržišta, među kojima su najbrojniji oni iz Engleske i Francuske. Čak 240 licenciranih vodiča na izlete u sezoni odvede preko 120.000 putnika.

Blaž Avramović, rukovoditelj produkcije i prodaje izleta u Atlasu, pojasnio je koje su atrakcije najtraženije.

- Upravo su atraktivni izleti Karakom uz one s uključenim lokacijama snimanja „Game of Thrones“ („Igre prijestolja“) najtraženiji izleti na ovom području. Goste oduševljavaju lokacije sa snimanja megapopularne serije - kostimirani glumci provode ih kroz Grad, Lokrum i Trsteno i na poseban način približavaju i priče iz povijesti. Za ove izlete najveći interes pokazuju gosti iz Engleske - kazao je Avramović.

26. travanj 2024 06:32